Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

BALIK MAKTAB SUDAHHH? SUMPAAAAH?

Ukaii. tajuk over beria.
Haha.
Tak sangka sudah balik maktab hari nihh.
10th Genesis semua dahh packing barang?
Homeworksss semua dah buat?
Belum?
Bagus . Mari kita buat sama2x keyhh .
Kita kan satu batch .
Lupa kah?
Ukaii laa . Ni post terakhir for this month maybe .
Nanti cuti aku hapdet lagi yahhh .
Dan , ucap2x tahniah sebab blog ni bertahan lamaa .
Atas dasar kesabaran dan ketabahan yang aku ada .
Terima kasih untuk satu batch dah banyak bagi cabaran kat aku tahun lepas .
Kalau korang takde kann ,
Aku akan teus dan teus dan terus lemaaaah .
Sekarang aku dah kuat .
Dan makin matang !!
Aku sangat2x mengappreciate semuanyaaa .
Ukaii laa itu sahaja . 
Semua pergi naik kereta pecut ke maktab lekassss !
Kita nak sambung perjuangan kita kan !
Cepat2x !
Aku tak sabar nak jumpa semua nihhh 

Hari Olahraga !

 
 
Ravenclaw~

Bab hari olahraga ni , aku lemah sikit .
Tak tahu nak describe macam mana .
Pemenang pemenang semua aku tak salin .
Mungkin , gambar je kot yang tertepek kat sini nanti .
Sila lihat sajaa ya .

 
wiNAdh . Hahahahahaha !

 
Ravenclaw is the best of all . wahahahaha .

 
Alfaqihah as the angry bird .

 
No description .

 
Fine . Beria .

 
Ravenclaw~

 
Gryffindor~

 
Slytherin~

 
Errk . *Sensored* . Hufflepuff . Jangan mengarut . Ni je aku jumpa !

 
Syahmi Izzati , jaguh 10th .

 
Ravenclaw + Gryffindor .

 
Cheers ~

 
Usha budak .

 
AJK penuhkan longkang .

 
Budak lari dalam guni .

 
Menyegattt !

 
Yang belakang tuhh , deskmates betul ='="

 

 
Lumpat Jaoh .

 
Budak slytherinnn .

 
Huh ? Enta .

 
Yeahhh !

Ukaii . itu sahaja . esok nak balik maktab . jumpa cikgu jumpa kawan2x . 
Say bye to fb tonight . 
Say bye to 10th Genesis.blogspot.com tonight .






Majlis Perpisahan Mama Dan Cikgu Ida .

 

Assalamualaikum .
Ukaii . Sudah boleh cakap bahasa ibunda sendiri hari ni .
Minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki .
Sebab bahasa rojak yang digunakan 3 entri lepas lepas .
Maaf juga sebab selalu mention Limaustylo yeahhhhh ^^,
Ouh , juga kepada Iman , Amin , Along dan siapa2x laa yang aku terambik gambar dari fb kalian .
Takpe kann ? Kita kan satu batchhhhh !
Entri ni pon rasanya aq 'pinjam' gambar fb korang jugakk .
Maklumlaa , orang takdo kamera .
Takpe , korang dah janji nak beli satu untuk aku kan ?
Takpayah buat2x lupa ea .

Ukaii , the mainpoint today is to talk talk about majlis kita yang dah lepas tuhh .
Ukaii . Set set , Go !
Usaha3x - Amin + Azreen .
Pengerusi - Farah + Haziq .
 

Kita mula dengan ucapan dari Amin sebagai ketua batch .
Dia berterimah kasih to semua yang bagi kerjasama .
Belondengankepalalebihkurang .
Diteruskan dengan ucapan Penasihaat Juara3 , Encik ZainulAkramin .
Beliau kata selamat maju jaya form 3 .
 

Saat yang ditunggu tunggu oleh aku . 
Makan .
Lapar .
Pembaca doa kita , PRS berwawasan , Paan .
 

After baca doa , semua boleh makan .
Dimulakan dengan kelas Acturus , Musy , Zuhal , Ura dan Bima .
Supaya tak berebut .
Acturus .
 
Bima .
Dapat makanan last . Jadi meja kosong .
 
Musy .
Unite . Semua tudung hitam .
 
Ura .
 
Zuhal .
 

Lepas makan , baca doa selepas makan .
Teruskan dengan persembahan .
First persembahan from Aizat and the gang .
Diorang nyanyi lagu yang digubah dari lagu popular abad ini yang jadi siulan ramai , Mat Ganja .
Betul ?
Terdiri dari lapan orang .
Dari kiri :
Lat , Pya , Sheikh , Aizat , Aliff , Syafiq , Farith dan Viveenth .
 
 
Teruskan dengan persembahan Patah Seribu dari Ada and the gang .
Suara sangaaaaaat merdu bak buluh perindu .
 
Habis jaa dari mereka , Siti Syafiqah mendeklamasikan sajak .
Mendalammmm siott maksud dia .
 
Next persembahan is from Zairi and the gang .
Terrdiri daripada Kasha , Hikmah dan Acik .
Diorang nyanyi lagu Semua Tentang Kita .
Semasa latihan di Bengkel KH .
Sila telengkan kepala ramai2x .
Penggunaan sumber cahaya yang a lot .

Habis jaa semua persembahan di atas , 
Bermulalah persembahan suara dari Arvind .
Gabungan idea asal aku chewwwah .
Tak . Semua idea Shera .
Habis jaa gimik Arvind ,
Keadaan kembali seperti biasa .
Bermula lah episod air mata dan tangisan .
Everybody pompuan sahaja salampelukcium mama dan cikgu Ida .

 
 
 
 
Mama + Raudhah + Miot .
Cikgu Ida .
 

Habis sesi bergambar , nasihat menasihati dan drama tangisan .
Semua dikerah untuk angkat meja DS kembali ke tempat asal .
Usaha tangga kejayaan .
Mencika ?
Menciko ?
 

Kemudian , semua balik ke asrama kepenatan dan tidur .
To Mama and Cikgu Ida ,,
Terima kasih ajar kami tiga tahun ni .
Doakan kejayaan kami .
Kitorang harap cikgu sekalian takkan lupakan batch kitorang bila jumpa students baru nanti .
We love you both more !