Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2012

Siapa pernah jumpa backstabber ?!

Imej
Assalamualaikum <3 Kawan2x sekalian .
Backstabber itu apa , kak wina ? Backstabber itu adalah orang yang bertanggungjawab untuk tikam kita dari belakang . Kalau tikam depan tak best kot . Jadi , tikam belakang . Biasalah tu kan , ada kawan yang talam dua muka . Taapi3x , rileks dulu . Jangan cepat opocot2x . Macam2x kita buleh buat .
1 . Mari lembutkan mereka . Tahu tak ? Balas dendam tak jamin bahagia pun . Jadi makin buruk tu buleh laa . Jadi the way is , layan jea kawan kita tu macam kawan yang paaaaaling mantop pernah kita jumpa . Nanti lama2x timbul laa sejibik rasa serba salah andd no more backstabbing . Kan ? Happily ever after <3
2 . Cermin diri sendiri dulu , brader . Ya ! Cermin dulu ! Maybe apa yang jadi ni punca dari diri sendiri kan . Ha , padan muka ! Mungkin kita pernah TERsombong atau TERkasar dengan depa . Kan3x ? Kiranya macam nak balas balik laa nih .

3 . Cakap2x dengan yang lain . Bukan maksudnya hebah2x kan yang dia tu backstabber . Itu sama jea . Numbo tiga ni just nak pastikan samada …

Sekadar menghilangkan busan .

Imej
Ya , Syazwina sangat busan sekarang . Kerja nak marah orang sebab HaiSayaWinaGarang . Padanlah busan . Dah pukul 12 . Esok AminTumin ajak pergi JuscoTebrau . Bukan tak berminat tapi kekangan waktu . Wekk , muntah baca ayat sendiri .
Jadi hari ni kita nak cerita pasaaaaaaal .. Makanan . Boleh laa kata aku ni seorang yang sangat cepat lapar . Dimana mana pun lapar . Orang ms8 aku cakap bosan . Aku reply lapaaar~ Kasihan dia . ^_^
Kalau aku cerita pasal favourite food aku . Itu syok sendiri namanya . Disebabkan ini blog batch sayang cinta rindu kasihku yang punya , Aku nak cerita apa ? Bukannya aku tahu kita satu batch suka apa kan .
Jadi kita tukar topik . Kita cerita pasal batch kita yang kononnya bermasalah nihh . Well3x . Setiap orang ada masalah . No , I mean , We have to change ! Setiap orang bisa berubah , kawan2x !! Kalau orang yang dulunya sangat peramah  Boleh berubah jadi sombong , Kenapa yang teruk tak buleh berubah jadi the best ? Kan3x ?
Aku pun tak buleh nak cakap panjang sangat . Aku bukanlah presiden …