Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

mat gitar vs mat drum

adoyaii !!
lepas satu , satu ..
dah ada mat gitar , mat drum pulak datang menjelma ..
Yoyo
nak menyamar r kononnya ann .
ape fungsi kw wat fb kalo kw tanak orang laen twu identiti kw ?
si fathy pon satu , yg kw pegi add dye kat grup fom 2 ue knape ?
kan da market .
atoii aii ..
ape na jdi , ann ..
Yoyo
cam ni laa ..
kalo kw na tros mnyamar , troskann r ..
sbb ta de kne mngene ngan msalah idop atw mty aq n batch fom2 ..
ye laa . maybe kw ponn nak have fun kann .
wat akaun laen laa kan .
tpi , knape msty kw masok grup fom 2 .
even ade yang kate 
mat drum = mat gitar 
mat drum = fathy = 2 lappy 
tpy , aq pon tanak kesah ..
korang2 kat sne ue ,
kalo na twu sape mat drum ue , sile laa chat nan dye sndiri yaww !
kalo korang tnye kat org yg da twu , 
KEMUNGKINAN BESAR org tu akn mnipu ..
korang nak kne tipu ??
tanak kann ...
Yoyo
so , mat drum ..
aq da janji nak letak gambar kw yg pling encem kat sni ann ?
jap ea ..
.
.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ta bole besa agy ke gamba ?

well , en google da bagi gamba kw yang ni ,
aq rela aty amik je laa .
agy pon kt tpi blog ni da ade kowt gamba kw ann ??
umm .. best plak aq tengok gamba ni ..
ade ciri2 calon swami btol ..
muahahahah !!



















besday !!

okeyp .. kali ni aq nak post kann ari jadi yg aq engat ..
kpade sape2 yg namenye ta de , jgan trase tw !
kalo korang na name korang ade sini , haa .. g twu aq ..
kite start dari 1 , 2 , 3 !
  • yana = 9 januari 1997
  • nisah = 14 januari 1997
  • izwan = 15 januari 1997
  • rizqin = 17 januari 1997
  • syafiqadollah = 18 januari 1997
  • azim = 19 januari 1997
  • fatin = 20 januari 1997
  • hadi nazmi = 21 januari 1997
  • shasha = 24 januari 1997 (same nan rosli comel ! )
  • abby = 25 januari 1997
  • syamien = 3 februari 1997
  • zilla = 3 februari 1997
  • darini = 5 februari 1997
  • azwan = 5 februari 1997
  • aqil = 6 februari 1997
  • azie = 9 februari 1997
  • syikin = 14 februari 1997
  • asyrul = 14 februari 1997
  • hazry = 18 februari 1997
  • farisya = 25 februari 1997
  • bobby = 1 mac 1997
  • yati = 1 mac 1997
  • acap = 4 mac 1997
  • mimie = 5 mac 1997
  • qiela = 6 mac 1997
  • amira syafiqa = 9 mac 1997
  • hanim = 14 mac 1997
  • fazie = 16 mac 1997
  • botak = 21 mac 1997
  • ilham = 22 mac 1997
  • lisa = 22 mac 1997
  • farra = 23 mac 1997
  • hikmah = 29 mac 1997
  • fathiah = 31 mac 1997
  • zairi = 3 april 1997
  • reen = 8 april 1997
  • amin = 11 april 1997
  • iera = 13 april 1997
  • adzha = 22 april 1997
  • raey = 23 april 1997
  • achik = 29 april 1997
  • tengku farah = 1 mei 1997
  • nur = 2 mei 1997
  • mieyot = 5 mei 1997
  • aisyah = 12 mei 1997 (yg ni same nan solehah )
  • syeera = 14 mei 1997
  • dilla = 18 mei 1997 ( kembar cg mat jah )
  • fifi = 22 mei 1997
  • ilyana = 23 mei 1997 
  • syuhada = 25 mei 1997
  • syakinah = 2 jun 1997
  • finash = 3 jun 1997
  • putri = 8 jun 1997
  • farith = 11 jun 1997
  • raja = 12 jun 1997
  • dollah = 13 jun 1997
  • aimi = 18 jun 1997
  • lily = 1 julai 1997
  • rashdan = 2 julai 1997
  • fikri = 4 julai 1997
  • wana = 5 julai 1997
  • syahmizati = 6 julai 1997
  • heri = 8 julai 1997
  • sufi = 8 julai 1997
  • syafiqah zukri = 8 julai 1997
  • ikhmal = 11 julai 1997
  • yasmin = 17 julai 1997
  • adam = 17 julai 1997
  • ieqa = 21 julai 1997
  • jann = 21 julai 1997
  • syahmi = 22 julai 1997
  • daniel = 27 julai 1997
  • rafi = 27 julai 1997
  • intan = 5 ogos 1997
  • qeha = 8 ogos 1997
  • ieqa zaida = 8 ogos 1997
  • hanafiah = 9 ogos 1997
  • intan fadzilah = 11 ogos 1997
  • liza = 12 ogos 1997
  • mirah = 13 ogos 1997
  • erma = 16 ogos 1997
  • aliff = 18  ogos 1997
  • insyirah = 22 ogos 1997
  • aizat = 26 ogos 1997
  • ainaa = 30 ogos 1997
  • haziq = 30 ogos 1997
  • fini = 2 september 1997
  • afiqah = 7 september 1997
  • nissa = 8 september 1997
  • alis = 9 september 1997
  • lat = 11 september 1997
  • ainul = 13 september 1997
  • faqiha = 14 september 1997
  • alia = 15 september 1997
  • hanis = 19 september 1997
  • muzamier = 22 september 1997
  • aliah = 24 september 1997
  • teah = 24 september 1997
  • shera = 26 september 1997
  • isshad = 30 september 1997 
  • nadh = 6 oktober 1997
  • kasha = 8 oktober 1997
  • paan = 11 oktober 1997
  • aini = 13 oktober 1997
  • iman = 15 oktober 1997
  • afiq = 16 oktober 1997
  • aina nasuha = 20 oktober 1997
  • sarvind = 22 oktober 1997
  • rusty = 23 oktober 1997
  • ieda = 27 oktober 1997
  • shafiq = 30 oktober 1997
  • azreen = 4 november 1997
  • lutfil = 10 november 1997 
  • hadi syahmi = 16 november 1997
  • ruzaiman = 22 november 1997
  • najwa = 6 disember 1997
  • eliana = 6 disember 1997
  • aiman = 9 disember 1997
  • sheikh = 11 disember 1997
  • fifah = 12 disember 1997
  • mashie = 13 disember 1997
  • aina natasha = 21 disember 1997
  • kamal = 29 disember 1997
okeyhh . ni jek yang aq engat wat mase ni ..
kepade korang2 yang namanya tak de , haa ..
tu laa .. laen kali rajen gtwu aq birth date korang ..
nanti korang inform kat aq yer ..

babai !


K.A.W.A.N

kawan .. korang semua mesti ade kawan kann ? kan ? kan ?
aq suka tengok seseorang yang mesti ada someone sebelah dia ..
means , aq tak suka tengok seseorang tu bersendirian .. 
buat sakit mata jek ..
kali ni aq nak letak beberapa gambar yang layak dipanggil kawan rapat ..
knape msty gamba ni atas skali ??

fuhh .. ekceli banyak agy gambar2 yang aq suka nak copypaste kann ..
tapi .. keadaan tak mengizinkann <poyozz>
so , sori laa yer korang2 tercuri gambar 2-3 keping ..
ngehngehngeh ..
kawan ni is a person tht we need to make our day .
betol tak ? betoi3 ..
kalo korang tak de kawan , korang nak ngadu kat sape kalo ade prob ?
ngadu kat aq ? heeehhh .. langkah mayat semut dulu laa .
kawan ni kann .. bagi aq laa ..
kawan ni , tempat kita nak gelak2 ..
ekceli nak kawan ni tak kire laki ke pompuan ..
kan , heri ? kan ? kan ?
tapi jangan laa sampai melampaui batas ..
bukan muhrim tetap bukan muhrim ..
kalo nak kawan ngan laki , buat laa cam bese2 jekk . 
macam korang kawan ngan pompuan ..
cume kalo kawan ngan pompuan korang bole brtpuktampa , 
brtpuk pnggung n tarek2 rmbot ..
ngan laki plak , agakxx sket ye .. 
skang ni care nak pilih kawan dlu ..
bagi aq , mule2 kite kawan ngan sume orang dlu ..
pastu amek jek mane2 yg korang rase sekepala ngan korang ..
aq ni , susah sikit nak masuk ngan bebudak yg alim2 ..
sebab otak aq ni kdang2 agk kuning-kekuningan siket ..
paham2 laa kann .. so , aq pon dah kawan dengan yg btol2 kawan ..
ekceli aq ni susah siket nak kawan ngan laki .. blom tego pon muke da merah ..
maklum lahh .. 4 tahun sekolah yang tak de budak laki kann ..
so , korang2 tu .. give me support ea ..
aq tengok fathy , waa .. friendly nye budak ni .. satu batch dye nak tego ..
walaupon korang kate dye kuat capub ke , ape ke , 
korang boleh ke jadik macam fathy yg berani tegor sume orang ??
aq cabar korang ea .. stakat tego kat fb .. hekkk .. poyozz .
face 2 face laa derr ..
muahahaha .. 
aq pon dah melalot .. 
aq nak renovate agy blog ni ...
bole kan ? kan  ? kan ?
babai !

entri pling poyozz ..

hari ni aq nak citer pasal majalah odyssey ...
iaitu majalah sekolah kite ..
okey , aq twu korang dah mule laa jiwang2 korunk ue ..
rindu fom 5 tahun lepas yer .. well .. tak baik gado2 ..
fom5 taon lpas ke , taon ni ke .. same jek .. care diorang layan kite jek yang laen ..
okey .. back to the topic .. 
page pertame yang aq selak masa dapat odyssey ni ialah .. tuuuttt ...
okey laa .. sebenarnya aq is a little bit gelak2 nan hanim ...
masa tengok gambar2 .. muahahaha .. muke toye2 belaka ...
tapi .. dengan majalah tu laa aq melepaskan kerinduan aq ..
rindu laa kat sume2 .. acap .. fini .. n my madu , ieqa <poyozz>
hahahaha .. korang tak rase ke aq nih jiwang dari semalam ..
da laa masa kat kelas gelak je tak habes2 ..
di hari yang mulia n tak hujan ni ..
aq nak cakap pasal kapel2 ni .. 
1st , aq tanak ade sape2 trase .. bab kapel ni , bese r ann ..
sape yg ta nak kapel n ta penah kapel .. 
Mimimo mouse
sume nye dmulakan dgan prasaan MINAT ..
yg pling pnting , kalo dah minat ue .. toksah laa dok kecoh2 kat orang rmai ..
just tlis dlam diari or g twu kt kwan yg pling3 korang rpat ..
contohnya ,, ebh d tgan fatin ...
hekhek .. poyozz .. laen laa klaw tak sngaje ..
tak sngaje dbrithu .. for example ,,
tlpas ckap ke .. ade org bace diari ke ... okeypp .. aq dah lali dengan sume ue ..
lepas minat .. akan btukar jdi DUPDAPDUPDAP ...
ouhh .. sukar utk dgmbarkann ...
camni lahh .. bile korang trnmpak si DIA ni ,, srte mrte jntung korang like ...
DUPDAPDUPDAP ..
korang bdebar gyler bile trnmpak dye walopon dye tak prasan korang ...
ini juge akn trjadi kalo korang nmpak dye btol2 smart ari ni ..
Mimimo mouse
muahahahah !! walopon si dye ta encem ...
atw slalu dkutuk oleh kwan2 korang ...
tpi kalo daa suke na wat camne kannn .. 
love the heart not the beauty ...
suke kann laa hti .. bkan kcntikann ..
kalo korang suke kat mamat yg stylo , snyumann mnawan ..
tpi kalo daa prangai cam cipan wat pe .. wat pnat kpale otak je ..
Mimimo mouse
emm .. aq rase aq daa mlalot ... 
bnde ni ta msok pekse ponn .. 
ni skadar na mluahkann ..
ta abes agy tw ..
pnjang agy citernye ..
tpi ni je yg lrat aq tlis ..
so , baek aq stop sblom aq tlebey feel plak ..
so ,, rnung2 kann n slamat beramal ..
Mimimo mouse

form2 2011

wahh3 ... kite sume sudaa naek fom2 kaa ??
ekceli dah sebulan daa kowt kite sume naek 14 taon ..
so , dikesempatan ni laaa aq nak update blog terbengkalai nihh ..
well .. ni laa hobi aq dikale bosan ..
tak mngarot , meraban ..
tak meraban , menaip ...
umhh .. di fom baru nihh ..
kite sume kelas dah laen2 .. ahli2 nye tak macam dulu ..
omroom lagi laa .. mnyakitkann aty .. sungguh bosan ..
kalo taon lepas , kite eppy sesame .. 
taon ni maybe laen sket .. klasmate dah laen2 ..
macam aq , dok 1 kelas dengan musuh seperang aq .. camne nak idop ??
adoyaii .. 
so , inilah saat nye korang akan rindu kann klasmates korang taon lpas ..
walapon ade gado2 .. tpi itu bese ...
wey , wat laa reunion ...
kpade 1act 2010 ... tenkiu wat reunion ue ..
aq twu korang ryndu acap , ieqa n fini .. also DAUS .. 
aq trharu gyler time korang sume bace sloka aq ... mmmuahhh !!
*tak salah kowt jiwang mlam2 ni*
dah stop talkin' 'bout tis .. nnty aq nanges ..
well .. haa ! ari tu tengss ye kpade yg memasang lgu fall for u ..
walopon skejap , i appreciate it .. muahaha ..
ehem .
korang3 .. korang da sdie ke mao trime adek2 junior ??
pndai2 laa ye jdi cntoh kt diorang .. lgi2 yg blik kriknan fom1 ... aq ke ?
nih , atok na psan .. nnty kite sume unite ea ??
kalo ta unite , camne mao idop ??
"gadoh itu prinsip idop"
sheikh , buang ke tong smpah ye prinsip idop ke ue ..
skunk , kite stop kann sgale ptlingkhan antare kite ..*bluekk*
kann .. bnde ijau da kuarr ..
pasal background music nih ..
suke ta ? suke ta ?
lgu ni laa yg slalu dnyanyi2 oleh pare2 jiwang d luar sane ..
okey , tu je kowt ..
haa !! last ! last !
kite , stu batch .. kne laa sling b'tgor sape .. 
jgn r smbong2 .. smunyik2 .. uhuk2 ...
up2 n away !!
jgn bajet , jgn blagak , jgn mngejek ..
prinsip idop batch korunk .. nah , amekk ..