Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2011

mat gitar vs mat drum

Imej
adoyaii !! lepas satu , satu .. dah ada mat gitar , mat drum pulak datang menjelma .. nak menyamar r kononnya ann . ape fungsi kw wat fb kalo kw tanak orang laen twu identiti kw ? si fathy pon satu , yg kw pegi add dye kat grup fom 2 ue knape ? kan da market . atoii aii .. ape na jdi , ann .. cam ni laa .. kalo kw na tros mnyamar , troskann r .. sbb ta de kne mngene ngan msalah idop atw mty aq n batch fom2 .. ye laa . maybe kw ponn nak have fun kann . wat akaun laen laa kan . tpi , knape msty kw masok grup fom 2 . even ade yang kate  mat drum = mat gitar  mat drum = fathy = 2 lappy  tpy , aq pon tanak kesah .. korang2 kat sne ue , kalo na twu sape mat drum ue , sile laa chat nan dye sndiri yaww ! kalo korang tnye kat org yg da twu ,  KEMUNGKINAN BESAR org tu akn mnipu .. korang nak kne tipu ?? tanak kann ... so , mat drum .. aq da janji nak letak gambar kw yg pling encem kat sni ann ? jap ea .. . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ta bole besa agy ke gamba ?
well , en google da bagi gamba kw yang ni , aq rela aty amik …

besday !!

Imej
okeyp .. kali ni aq nak post kann ari jadi yg aq engat .. kpade sape2 yg namenye ta de , jgan trase tw ! kalo korang na name korang ade sini , haa .. g twu aq .. kite start dari 1 , 2 , 3 ! yana = 9 januari 1997nisah = 14 januari 1997izwan = 15 januari 1997rizqin = 17 januari 1997syafiqadollah = 18 januari 1997azim = 19 januari 1997fatin = 20 januari 1997hadi nazmi = 21 januari 1997shasha = 24 januari 1997 (same nan rosli comel ! )abby = 25 januari 1997syamien = 3 februari 1997zilla = 3 februari 1997darini = 5 februari 1997azwan = 5 februari 1997aqil = 6 februari 1997azie = 9 februari 1997syikin = 14 februari 1997asyrul = 14 februari 1997hazry = 18 februari 1997farisya = 25 februari 1997bobby = 1 mac 1997yati = 1 mac 1997acap = 4 mac 1997mimie = 5 mac 1997qiela = 6 mac 1997amira syafiqa = 9 mac 1997hanim = 14 mac 1997fazie = 16 mac 1997botak = 21 mac 1997ilham = 22 mac 1997lisa = 22 mac 1997farra = 23 mac 1997hikmah = 29 mac 1997fathiah = 31 mac 1997zairi = 3 april 1997reen = 8 april 1997…

K.A.W.A.N

Imej
kawan .. korang semua mesti ade kawan kann ? kan ? kan ? aq suka tengok seseorang yang mesti ada someone sebelah dia .. means , aq tak suka tengok seseorang tu bersendirian ..  buat sakit mata jek .. kali ni aq nak letak beberapa gambar yang layak dipanggil kawan rapat .. knape msty gamba ni atas skali ??
fuhh .. ekceli banyak agy gambar2 yang aq suka nak copypaste kann .. tapi .. keadaan tak mengizinkann <poyozz> so , sori laa yer korang2 tercuri gambar 2-3 keping .. ngehngehngeh .. kawan ni is a person tht we need to make our day . betol tak ? betoi3 .. kalo korang tak de kawan , korang nak ngadu kat sape kalo ade prob ? ngadu kat aq ? heeehhh .. langkah mayat semut dulu laa . kawan ni kann .. bagi aq laa .. kawan ni , tempat kita nak gelak2 .. ekceli nak kawan ni tak kire laki ke pompuan .. kan , heri ? kan ? kan ? tapi jangan laa sampai melampaui batas .. bukan muhrim tetap bukan muhrim .. kalo nak kawan ngan laki , buat laa cam bese2 jekk .  macam korang kawan ngan pompuan .. cume kalo kawan nga…

entri pling poyozz ..

Imej
hari ni aq nak citer pasal majalah odyssey ... iaitu majalah sekolah kite .. okey , aq twu korang dah mule laa jiwang2 korunk ue .. rindu fom 5 tahun lepas yer .. well .. tak baik gado2 .. fom5 taon lpas ke , taon ni ke .. same jek .. care diorang layan kite jek yang laen .. okey .. back to the topic ..  page pertame yang aq selak masa dapat odyssey ni ialah .. tuuuttt ... okey laa .. sebenarnya aq is a little bit gelak2 nan hanim ... masa tengok gambar2 .. muahahaha .. muke toye2 belaka ... tapi .. dengan majalah tu laa aq melepaskan kerinduan aq .. rindu laa kat sume2 .. acap .. fini .. n my madu , ieqa <poyozz> hahahaha .. korang tak rase ke aq nih jiwang dari semalam .. da laa masa kat kelas gelak je tak habes2 .. di hari yang mulia n tak hujan ni .. aq nak cakap pasal kapel2 ni ..  1st , aq tanak ade sape2 trase .. bab kapel ni , bese r ann .. sape yg ta nak kapel n ta penah kapel ..  sume nye dmulakan dgan prasaan MINAT .. yg pling pnting , kalo dah minat ue .. toksah laa dok kecoh2 kat ora…

form2 2011

wahh3 ... kite sume sudaa naek fom2 kaa ?? ekceli dah sebulan daa kowt kite sume naek 14 taon .. so , dikesempatan ni laaa aq nak update blog terbengkalai nihh .. well .. ni laa hobi aq dikale bosan .. tak mngarot , meraban .. tak meraban , menaip ... umhh .. di fom baru nihh .. kite sume kelas dah laen2 .. ahli2 nye tak macam dulu .. omroom lagi laa .. mnyakitkann aty .. sungguh bosan .. kalo taon lepas , kite eppy sesame ..  taon ni maybe laen sket .. klasmate dah laen2 .. macam aq , dok 1 kelas dengan musuh seperang aq .. camne nak idop ?? adoyaii ..  so , inilah saat nye korang akan rindu kann klasmates korang taon lpas .. walapon ade gado2 .. tpi itu bese ... wey , wat laa reunion ... kpade 1act 2010 ... tenkiu wat reunion ue .. aq twu korang ryndu acap , ieqa n fini .. also DAUS ..  aq trharu gyler time korang sume bace sloka aq ... mmmuahhh !! *tak salah kowt jiwang mlam2 ni* dah stop talkin' 'bout tis .. nnty aq nanges .. well .. haa ! ari tu tengss ye kpade yg memasang lgu fall for u .. wa…