Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2013

berubah .

Imej
Assalamualaikum :)  Apa khabar ? Selamat bercuti . Haish speechless lah pulak tak tahu nak mulakan dari mana . Takde mood senanye malam ni . Tapi dah janji kan nak buat macam mana adoi .
Emmm wahai 10th Genesis 10th Genesis sekalian . Korang okay ke tak kat sana ? Kenapa aku dengar benda buruk je ya ? Entah lah aku rasa aku takde hak pun nak taip semua ni . Sebab aku takde kat sana . aku tak rasa apa apa . Batch aku kat sini . eh lari tajuk . Haishh tahu tak . Bila aku on9 je , mesti ada je orang marah batch kita / korang . korang lah ehh . senior junior yang selalu tweet via text ke apa ke . Mesti ada tweet form4 ni form4 tu .
Pastu lagi ada budak batch kita sendiri cakap . Ini dah berubah . Itu dah berubah . Tahu lah aku dah takde , korang takde inspiration tapi ceh takdelahhh . iteww gurau jeww . haha tak boleh lah siaa nak serius kat sini . adoi .
Janganlah sebab korang senior tahun depan , korang jadi macam ni . kita spm tau tahun depan . ingat tak masa kita selalu gaduh dgn bat…