Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

Babai lah semua shuhh3x .


Assalamualaikum .
Emm sedih sedih .
Korang dah nak balik maktab esok .
Mesti best kan kan .
Comel kan mermaid kat atas tu ?
Hee .
Aku nak cakap babai korang .
Selamat kembali ke MRSM Mersing .
Selamat datang ke Maktab Baru .
Aku cuti lama lagi .
Mesti bosan korang tak on9 .
Nak tak , cuti bulan 3 nanti ,
Kita keluar hang out sama sama .
Aku nak sangat jumpa korang .
Tahu tak , bila time cuti panjang2x macam ni kan ,
Aku rasa macam entah lah tak tahu nak cakap apa .
Bila tengok fb kawan2x baru aku on9 ,
Aku macam ehhh aku dah satu sekolah dengan dia .
Ngee~
Bila kawan aku tanya kenapa tak buat rayuan , kenapa tu , kenapa ni .
Aku tak tahu nak jawab apa .
Aku cakap 'sukahati akulah'
Pastu diorang , amboi garangnya .
Huahuahua .
Lagi satu , aku kat sekolah baru ni baik . baik sangat .


Hari tu aku kenakan budak kelas aku .
Aku bagi diorang makan biskut wasabi .
Entah macam mana boleh ada kat rumah aku .
Sebab nak balas dendam , aku bagi diorang makan .
Wahaha korang tahu kan rasa wasabi tu macam mana .
Sejak dari hari tu , aku kawan dengan diorang janji tak buat jahat lagi .
Hehe . Gangter tak budak baru smk permas jaya ni ?
Nanti korang , buat baik tau dengan form4 baru .
Takmo gaduh2x kayy tamo tamo .
Hikhik . Hari ni tengok gambar 10th Genesis semua aku kenal .
Nanti minggu depan tengok gambar 10th Genesis ramai budak yang aku tak kenal enn .
Hikhik . weyy aku kena teman adik aku mandi kolam .
Babai semua . Shera update blog hikhik .

Assalamualaikum .
To Shera or Hanim or Siapa2x yang aku pernah bagi password blog .
Update lah blog ni .
Aku tengok banyak gambar masa KIKS .
Update lah . Update lah .
Aku tak tahu lah nak update apa .
Aku kalau boleh nak tukar password sebab password yang sedia ada ni merepek .
Tapi aku takut ada apa2x effect kat blog aku sendiri pulak .
Jadi , update lah blog ni .
Nanti form 4 baru boleh join sekali .
Pastu Budak2x yg pindah boleh melepaskan rindu .
Please2x . Jangan abaikan blog ni .
Aku minta sangat2x .
Kalau balik bermalam korang free , 
Update lah .
Aku nak jugak tahu apa2x yang korang buat kat sana .
Ni , tengok gambar je tapi tak tahu apa korang buat .
Eh wina emo pulak kau .
Pandai signup blog pandai ah handle .
Ok foine~


I'm Sorry .