Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

Babai lah semua shuhh3x .

Imej
Assalamualaikum . Emm sedih sedih . Korang dah nak balik maktab esok . Mesti best kan kan . Comel kan mermaid kat atas tu ? Hee . Aku nak cakap babai korang . Selamat kembali ke MRSM Mersing . Selamat datang ke Maktab Baru . Aku cuti lama lagi . Mesti bosan korang tak on9 . Nak tak , cuti bulan 3 nanti , Kita keluar hang out sama sama . Aku nak sangat jumpa korang . Tahu tak , bila time cuti panjang2x macam ni kan , Aku rasa macam entah lah tak tahu nak cakap apa . Bila tengok fb kawan2x baru aku on9 , Aku macam ehhh aku dah satu sekolah dengan dia . Ngee~ Bila kawan aku tanya kenapa tak buat rayuan , kenapa tu , kenapa ni . Aku tak tahu nak jawab apa . Aku cakap 'sukahati akulah' Pastu diorang , amboi garangnya . Huahuahua . Lagi satu , aku kat sekolah baru ni baik . baik sangat .

Hari tu aku kenakan budak kelas aku . Aku bagi diorang makan biskut wasabi . Entah macam mana boleh ada kat rumah aku . Sebab nak balas dendam , aku bagi diorang makan . Wahaha korang tahu kan rasa…
Imej
Assalamualaikum . To Shera or Hanim or Siapa2x yang aku pernah bagi password blog . Update lah blog ni . Aku tengok banyak gambar masa KIKS . Update lah . Update lah . Aku tak tahu lah nak update apa . Aku kalau boleh nak tukar password sebab password yang sedia ada ni merepek . Tapi aku takut ada apa2x effect kat blog aku sendiri pulak . Jadi , update lah blog ni . Nanti form 4 baru boleh join sekali . Pastu Budak2x yg pindah boleh melepaskan rindu . Please2x . Jangan abaikan blog ni . Aku minta sangat2x . Kalau balik bermalam korang free ,  Update lah . Aku nak jugak tahu apa2x yang korang buat kat sana . Ni , tengok gambar je tapi tak tahu apa korang buat . Eh wina emo pulak kau . Pandai signup blog pandai ah handle . Ok foine~

I'm Sorry .