Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

Hoh ? ._.


Assalamualaikum .
Blog kini berjalan seperti biasa .
Tanpa gangguan serangga .
Apa2x laa .
To 10th Genesis , next Wednesday we are going back to our maktab .
Kan3x ?

Hoh .
What is this life if nobody had a problem .
Problem takde kawan laa nanti .
Biasa laa tuh .
Dunia blog nihh memang ada banyak cabaran .
Nihh , blog nihh dah almost tiga tahun dah .
Macam2x aku dah terima .
Setakat hacking to biasa bro .
Komen merepek2x bajet bagus tapi guna anonymous name .
Bahlul . Bahulu .
Tapi see , dengan ketabahan yang aku ada . Ceceyyyhhh .
NO . But I mean it .
Kalau aku tak tabah dulu , bukan aku yang menaip di sini .
Kalau rajin , baca laa dari pada first post sampai sekarang .
Macam2x .
Sampai pernah terfikir nak delete blog laa .
Nak serahkan kat orang lain laa .
Nak abaikan laa .
Tapi , since I got supportive friends 10th Genesis muah2x .
Aku dah boleh menaip dengan senang hati nyaaa .
Dan sekarang baru aku sedar .
Blog aku sendiri dah terabai ~
Muahaha . Takpe2x . It's gonna work .
Okayhh .
Jadi apa yang penting is ketabahan dan kesabaran kita dengan cilakak2x di luar sana .


P/S-Jangan disangka air yang tenang tiada buaya ._.

Lalal dan bbb .

Whatsoever nama korang .
Perlukah menyial kat shoutbox blog batch aku ?
I never care who you two bitches are .
Tapi .
Beware !
What you give , you get back .
Hati aku dah tenang sikit bila baca post kat blog batch kalian .
And I consider too much .
Sampai aku dah drafted post limited edition tuhh .
Nak okey kan keadaan .
Tapi kalau korang mintak tangan .
Bolehh je .
Lai2x laa . 
Fikir aku gentar dengan korang .
Kalau dah sampai keluar perkataan bongok , bodoh .
Siapa seyh nak takut .
Memang aku perempuan .
Semua orang punya sabar ada limit kayhh .
Yeahhh , aku sangat menyesal sekarang bila beria cakap .
Ouhh please , jangan apa2x kan mereka . 
Ouhh please , mereka budak lagi , don't know this subtle things  .
Menyesal !
Bila bukak blog batch , ouhh damn it .
Something wrong somewhere with my shoutbox .
Memang that post limited edition sebab aku tutup aib korang .
Nak sangat aku tayang balik ?
Bolehh je .
Aku tahu siapa yang start posting that thing .
And aku kenal sebijik sebijik muka korang , well , korang kan hot .
Jangan sampai aku list out nama korang to mereka yang meminta .
Dah cukup baik aku simpan nama korang .
Bersyukur sikit boleh ak .
Maybe korang just ''borak2x'' pasal amin dengan paan je kann .
Tapi , still , they are our friends , batch , soul apa2x laa .

To girls ,
Kita chill okehh .
Everything will gonna be okay kalau kita tak buat sesuatu mengikut nafsu kan .

P/S = Post kali nihh takde belon2x . Geram punya pasai .

Hormat Menghormati Amalan Mulia =)


Haksss3x !
Whatt ? Cari post HOT yaa , dik ?
Sorry , itu post limited edition maa .
Dahh , apa nak jadi , jadilah .
Aku bahagia . Kau bahagia . Kalian bahagia . Mereka bahagia .
Mengadap Homework lagi bagus laa .
Hari Sabtu ni aku balik kampung .
Hirup udara segar .
Malas fikir pasal korang .
Rabu depan aku balik maktab .
Tak jumpa korang .
What a wonderful life .
Andd , jangan nak mention nama aku sangat and jangan nak kata aku dalang sangat .
And apa apa laa .
Kalau nak tengok post lama tuh ,
Lai2x laa bukak draft blog nihh .
Kbai .

Ehhh , Ketua baru !



One fine night , kami satu batch berkumpul di surau al-firdaus .
Buat apa ?


Ini Amin Bin Tumin .
Amin nak letak jawatan . pfffft -..-
NO .
Kami nak pilih ketua batch baaaaaru !
Calon2x nyaa .
Yangg pertama .


Ini Rafihudin Azim .
Jangan tanya kenapa ada dia .



Ini Adam . 
Ada nametag , tie , seluar , blazer LDP . Kau ada .


Ini Syamien .
Badang batch .

Mula2x , semua kanak2x Ribena tak tahu apa2x angkat tangan untuk Syamien .
Dan budak lelaki yang tahu semua angkat tangan untuk Adam .
Setelah di brainwash oleh Shazwan Salim ,
Semua berpaling arah kepada Adam .
Jadi , Adam lah .
Adam lah Presiden baru kita .
Mula dicabar sebagai ketua batch masa slot Geografi .
Dia kena warning kami semua .

"Aku akan pastikan apa yang cikgu kenakan pada aku ,
Korang akan kena jugak "

Jeng3x . Semua dah dupdapdupdap this is Adam ?
Yahhh , itu Adam .
To Adam , semoga kau ketua batch terakhir untuk tahun ni .
Jaga kami yang monyet2x ni elok2x .
Buat kami jadi kucing2x yang baik .
Dahh . Takde kena mengena -..- .
Semoga kau sabar dengan kami .
Dan , jalankan tanggungjawab dengan sebaiknya !
Jangan buat batch kita kena marah lagi yaa !
Bubaii .




Bubaii Amin . Bubaii Paan ;)



Itu Amin . Itu Paan .
Naik cuti mereka pindah penjara =(
Amin Muar . Paan Batu Pahat .
Sob28x .
Nanti tak buleh jumpa mereka bising2x lagi .

Amin .

Dia presiden batch kami .
Yang sangaaaaaat bagus .
Amin baik . Sangat2x baik .
Dan dia sangat kreatif buat arca =P
Amin , 
Kat Muar nanti jangan lupa 10th Genesis . 
Maybe laa kan , batch kau kat sana nanti lagi best .
Tapi ingat lahh batch ni yang kau pernah pegang . 
Nanti kat sana , kau kata ada swimming pool kan ?
Tapi takda Kini macam Kini mersing .
Takpe2x .
Kau kat sana nanti jadi budak baik .
Jangan jahat2x lagi . 
Amin kat sana dengar cakap cikgu .
Pilih kawan yang okeh2x jea .
Banggakan nama maktab kita kat Muar sana !
Jangan cari pasal dengan KGA kat situ .
Kalau ada budak sana nama wina , kirim salam maut kat dia .
Ingat ! Nanti belajar rajin2x kat sana .
Jadi pandai .
Ingat , kejayaan sentiasa ada di atas bahu orang yang ada usaha .
Faham ?

Paan .


Paan PRS . Paan Stylo . Aku pun .
Paan baik . Baik sangat2x .
Paan , kat BP tu best tau .
Ade Bowling , ada pizza hut . Mersing takdok .
Kau kat sana pun sama jadi budak baik .
Kata nak jadi presiden badar kan .
Jangan buat jahat kat sana .
Kami tak nampak tapi Allah nampak . Ingat !
Buat sesuatu fikir dulu . Jangan ikut nafsu .
Kat sana jangan sedih2x .
Kita hidup kena kuat . Kau kan kuat . Kan ?
Jangan risau , kawan2x kat BP sana akan terima kau macam kitorang juga .
Jangan kisah apa orang nak cakap .
Yang penting hidup kau tenang .
Mana ada orang tak pernah di dengki kan3x .
Yeahh , Limau stylo !


Last untuk kalian ,
Aku mewakili satu batch yang sangaaaat bahagia ni ,
Memohon ampun kalau ada buat salah besar salah kecik .
Maaf kalau selalu menyakitkan hati .
Maaf kalau tak tepati janji .
Maaf kalau ter tipu tipu .
Maaf kalau tak menyenangkan mata hati korang .
Maaf kalau tak sempat tegur2x .
Maaf kalau terhilangkan kepercayaan .
And harap2x korang happy di sana .
Teruskan buat orang happy di sana and jangan lupa kami .
Ingat Kem Jati Diri kita satu batch .
Kem sains ke , kem math ke , ingat sampai bila2x .
Contact2x kami kat sini tau .
Kalau lupa , siap !
Kalian sayang kami , kami lagi sayang kalian .
Kalian ridu kami , kami lagi rindu kalian .
Jangan nangis kat sana . Kat sana best .
Kita kan kuat .
Itu sahaja . Goodbye untuk korang .
Bubbai ;)


P/S = Selalu setia <3