Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2012

Hoh ? ._.

Imej
Assalamualaikum . Blog kini berjalan seperti biasa . Tanpa gangguan serangga . Apa2x laa . To 10th Genesis , next Wednesday we are going back to our maktab . Kan3x ?
Hoh . What is this life if nobody had a problem . Problem takde kawan laa nanti . Biasa laa tuh . Dunia blog nihh memang ada banyak cabaran . Nihh , blog nihh dah almost tiga tahun dah . Macam2x aku dah terima . Setakat hacking to biasa bro . Komen merepek2x bajet bagus tapi guna anonymous name . Bahlul . Bahulu . Tapi see , dengan ketabahan yang aku ada . Ceceyyyhhh . NO . But I mean it . Kalau aku tak tabah dulu , bukan aku yang menaip di sini . Kalau rajin , baca laa dari pada first post sampai sekarang . Macam2x . Sampai pernah terfikir nak delete blog laa . Nak serahkan kat orang lain laa . Nak abaikan laa . Tapi , since I got supportive friends 10th Genesis muah2x . Aku dah boleh menaip dengan senang hati nyaaa . Dan sekarang baru aku sedar . Blog aku sendiri dah terabai ~ Muahaha . Takpe2x . It's gonna work . Okayhh . Jadi apa yang penting …

Lalal dan bbb .

Whatsoever nama korang . Perlukah menyial kat shoutbox blog batch aku ? I never care who you two bitches are . Tapi . Beware ! What you give , you get back . Hati aku dah tenang sikit bila baca post kat blog batch kalian . And I consider too much . Sampai aku dah drafted post limited edition tuhh . Nak okey kan keadaan . Tapi kalau korang mintak tangan . Bolehh je . Lai2x laa .  Fikir aku gentar dengan korang . Kalau dah sampai keluar perkataan bongok , bodoh . Siapa seyh nak takut . Memang aku perempuan . Semua orang punya sabar ada limit kayhh . Yeahhh , aku sangat menyesal sekarang bila beria cakap . Ouhh please , jangan apa2x kan mereka .  Ouhh please , mereka budak lagi , don't know this subtle things  . Menyesal ! Bila bukak blog batch , ouhh damn it . Something wrong somewhere with my shoutbox . Memang that post limited edition sebab aku tutup aib korang . Nak sangat aku tayang balik ? Bolehh je . Aku tahu siapa yang start posting that thing . And aku kenal sebijik sebijik muka korang , well , korang …

Hormat Menghormati Amalan Mulia =)

Imej
Haksss3x ! Whatt ? Cari post HOT yaa , dik ? Sorry , itu post limited edition maa . Dahh , apa nak jadi , jadilah . Aku bahagia . Kau bahagia . Kalian bahagia . Mereka bahagia . Mengadap Homework lagi bagus laa . Hari Sabtu ni aku balik kampung . Hirup udara segar . Malas fikir pasal korang . Rabu depan aku balik maktab . Tak jumpa korang . What a wonderful life . Andd , jangan nak mention nama aku sangat and jangan nak kata aku dalang sangat . And apa apa laa . Kalau nak tengok post lama tuh , Lai2x laa bukak draft blog nihh . Kbai .

Ehhh , Ketua baru !

Imej
One fine night , kami satu batch berkumpul di surau al-firdaus . Buat apa ?


Ini Amin Bin Tumin . Amin nak letak jawatan . pfffft -..- NO . Kami nak pilih ketua batch baaaaaru ! Calon2x nyaa . Yangg pertama .


Ini Rafihudin Azim . Jangan tanya kenapa ada dia .


Ini Adam .  Ada nametag , tie , seluar , blazer LDP . Kau ada .

Ini Syamien . Badang batch .
Mula2x , semua kanak2x Ribena tak tahu apa2x angkat tangan untuk Syamien . Dan budak lelaki yang tahu semua angkat tangan untuk Adam . Setelah di brainwash oleh Shazwan Salim , Semua berpaling arah kepada Adam . Jadi , Adam lah . Adam lah Presiden baru kita . Mula dicabar sebagai ketua batch masa slot Geografi . Dia kena warning kami semua .
"Aku akan pastikan apa yang cikgu kenakan pada aku , Korang akan kena jugak "
Jeng3x . Semua dah dupdapdupdap this is Adam ? Yahhh , itu Adam . To Adam , semoga kau ketua batch terakhir untuk tahun ni . Jaga kami yang monyet2x ni elok2x . Buat kami jadi kucing2x yang baik . Dahh . Takde kena mengena -..- . Semoga kau sab…

Bubaii Amin . Bubaii Paan ;)

Imej
Itu Amin . Itu Paan . Naik cuti mereka pindah penjara =( Amin Muar . Paan Batu Pahat . Sob28x . Nanti tak buleh jumpa mereka bising2x lagi .
Amin .
Dia presiden batch kami . Yang sangaaaaaat bagus . Amin baik . Sangat2x baik . Dan dia sangat kreatif buat arca =P Amin ,  Kat Muar nanti jangan lupa 10th Genesis .  Maybe laa kan , batch kau kat sana nanti lagi best . Tapi ingat lahh batch ni yang kau pernah pegang .  Nanti kat sana , kau kata ada swimming pool kan ? Tapi takda Kini macam Kini mersing . Takpe2x . Kau kat sana nanti jadi budak baik . Jangan jahat2x lagi .  Amin kat sana dengar cakap cikgu . Pilih kawan yang okeh2x jea . Banggakan nama maktab kita kat Muar sana ! Jangan cari pasal dengan KGA kat situ . Kalau ada budak sana nama wina , kirim salam maut kat dia . Ingat ! Nanti belajar rajin2x kat sana .
Jadi pandai .
Ingat , kejayaan sentiasa ada di atas bahu orang yang ada usaha .
Faham ?

Paan .


Paan PRS . Paan Stylo . Aku pun .
Paan baik . Baik sangat2x .
Paan , kat BP tu best tau .
Ade Bowling , a…