Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2011

genesis ? ape tu ?

wahh . maju ! ape yang maju ? hoho . blog ni je yang bajet maju sebab dah ade shoutmix . merah hitam pulak ue . so , untuk korang yang tengah baca ni , nak komen , komen je kat shoutmix sebelah ni ea ? ade blog ke , takde blog ke , tetap korang boleh tulis . hoho . ha ! semalam , ada orang komen kat latest post blog ni , dye tak bername . tapi dye bagi kita satu informasi kepada batch kite . tenkiu yer cik 'tak bernama' . informasi yang dye bagi ue dye tulis jangan bagi nama GENESIS kat batch kite . kenapa ? sebab GENESIS ni satu surah dalam bible . siap pesan , kalau tak caye , check google . dan aq pown terus wat appointment ngan mr.google dan that information is exactly correct ! aq tlis kat grup fb pown bukan korang nak layann . so , terpaksa laa aq buat post khas . so , sekarang . ketua batch dan aweknye sile berbincangbincang ye pasal ni . tu bukan kerja aq . kerja aq sekarang , aq nak ucap terima kasih yang teramat sangat dekat cik 'tak bernama' yang ikhlas memb…

haii !

assalammualaikum(w.b.t) dan salam 1 Malaysia. ehem2x, okay aq x tahu nak cakap apa but aq dah terlanjur. i mean bukan terlanjur in another meaning, but terlanjur dan menggatal menekan New Post di blog 10th GENESIS niyy. so, aq rasa dah dekat 1 minggu cuti kita. and korang pasti sedang bergembira dengan homework tersayang. pesanan daripada aq, kalau ke mana2 bercuti hatta di bawah pokok durian pun, homework jangan dilupakan. bawak saja atau simpan dalam beg mahal korang meskipun tak menyentuhnya. barulah kelihatan seperti pelajar pra PMR yang bakal berjaya. insyaallah. ;)
herm, apakah perasaan korang semua bila pulang ke maktab? pada mulanya sudah pasti korang semua akan ber-feeling teruja lebih2 lagi para gadis yang mempunyai banyak cerita untuk di-stollymollykan. para pemuda pula pasti akan bercerita pasal bola. lebih2 lagi setelah perlawanan bola sepak antara 2 kelab gergasi Eropah, Manchester United dan Barcelona. mereka semua pasti berjaga malam di samping melantak kerepek dan air …

haha .

Imej
okey , tajuk takde kena-mengena . hoho . sori ye kawan2 . sebab ? sebab tak layan blog ni buat berkurun lamanya . haha . tengok aq buat ape ? aq renovate blog ni ! <banggebangge> hakhak . gamba kat atas tu pown da tukar . dah takde daa form1 2010 sporting jadahnya bagai . haha . okay , seperti yang kita ketahui , 10th genesis telah kehilangan 3 orang yang akan berpindah ke terengganu iaitu farisha , nisah n ganu . hoho . <sedeysedey> . untuk korang tiga orang , kat sana nanti jaga diri baek2 tw ! kitorang kat sini akan sentiasa menyayangi korang . kitorang takkan lupekan korang selagi korang tak lupekan kitorang sume kat sini especially aq . <hakhak> . takpe2 . hidup mesti beria . ingat !! haha . ape lagi nak cakap ea ? ape ? sambungan pesanan ... hoho . korang 3 orang ni , blaja rajin2 tw ! ni amaran keras ! pastu bila2 nanti lawat lah bumi moscow ini ! kan cantik je . tw ? tw ? tw ? jage kesihatan , emm . ape lagi ? argh ! yang penting jangan lupakan kitorang sume …