Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2012

Mari Rajinkan Diri Hapdet Blog .

Imej
Awhhh . Rindu masa tadika . Bila hari sukan wajib ada baling belon berisi air . Dan di akhir majlis , baju saya laa yang basah . Dahh . Tak baik mengungkit . No .
Jadi , besok dah nak balik maktab . Are you ready ? Amboi , bila dah boleh bawak handset . Taknak merungut . Dahh . Siapa yang belum packing . Sila packing . Siapa yang belum siap homework . Sila siapkan . Siapa yang belum beli barang . Sila beli .
Sebenarnyaa kan . Nak cakap . Yang kita tak boleh hidup tanpa ketua . Siapa nak pimpin kita ? Izwan dah letak jawatan . Zairi take place . Tapi tanpa persetujuan ramai . Ada orang kata perjumpaan batch akan dibuat once again . Untuk cari keputusan muktamad . Vise dah confirm Shera ?
Tiada bantahan lagi kah ? Boleh laa . Vise dah selesai . Pres bila lagi . Zairi , kalau kau rasa kau boleh handle . Kau handle laa . Tiada siapa membantah . Tapi kalau kau rasa kau tak boleh . Kau tuding laa jari kau kat sape sape yang boleh mengarah orang .
Tu je kowt nak cakap . Mata dah ngantuk . Barang belum packing . PMR here we go ! Ba…

Program Membawa Handset Ke Maktabun .

Imej
Assalamualaikum . Okey . Why 10th Genesis really love balloons . Masih tiada jawapan . Belon menandakan kebebasan maybe . Macam persahabatan kot . Bila dah dapat . Rasa sayang nak lepas .  Kann .
Good intro wina . Okay this is wina typing . Saya cuma nak mengumumkan bahawa . 10th Genesis serta kakak kakak abang abang dan adik adiknya . Sudah dapat keputusan muktamad . Kami sekeluarga berhak bawak handset ke maktab ! Okayy . Sila bersorak kawan kawan sambil menindih belon sampai pecah .
Pengetua dah letak 16 syarat . Saya tambah laagi beberapa syarat . Sebagai setiausaha sulit pengetua kann . Syarat ke 17 . Pastikan penggunaan handset tidak akan mengakibatkan perpecahan kaum . Syarat ke 18 . Penggunaan handset di maktab juga tidak akan menyebab kan pergaduhan politik . Syarat ke 19 . Anytime ada slot atau assembly , jangan bawak handset senyap senyap . Syarat terakhir untuk 10th Genesis sahaja . Sila pastikan number phone saya wujud di dalam phone list anda ya . Terima Kasih .
Pengumuman kedua . Jadikan tahun 201…