Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

Selamat tahun baru !

Yeahh . Selamat tahun baru semua readers !
bermula laa perjalanan kita sebagai calon PMR .
semoga apa yang kita nak akan tercapai .
http://www.emocutez.com
10th Genesis hope semua straight a's okehhh .
http://www.emocutez.com
10th Genesis semua nak jadi baik taknak cari pasal dengan junior .
http://www.emocutez.com
10th Genesis semua taknak buat hal dekat senior .
http://www.emocutez.com
10th Genesis semua takkan buat jahat dekat kawan kawan laagi .
http://www.emocutez.com
10th Genesis semua taknak ngumpat  cikgu cikgu lagi . dosa .
http://www.emocutez.com
10th Genesis semua takkan kutuk kutuk maktab laagi .
kann . kann .
last , ni susah sikit untuk korang kott .
10th Genesis semua akan view blog batch selalu .
heww . apa laa wina .
http://www.emocutez.com
ada laagi .
10th Genesis takkan sakitkan hati siapa siapa laagi .
http://www.emocutez.com
10th Genesis akan sedar diri kelemahan dan kelebihan masing masing .
http://www.emocutez.com
10th Genesis akan buang sifat dengki mendengki .
http://www.emocutez.com
10th Genesis akan kawal nafsu tak kira marah atau apa apa .
http://www.emocutez.com
10th Genesis akan terima macam mana perangai kawan kawan satu batch .
http://www.emocutez.com
10th Genesis akan bersatu padu untuk masa depan .
http://www.emocutez.com
10th Genesis akan dengar cakap cikgu dan pres batch dan vise batch .
http://www.emocutez.com
ngee . itu sahaja azam ikrar pelajar form 3 mrsmmersing !
yeahhh . kami bolehh !
Bubbaii and happy new year !
http://www.emocutez.com


p/s - how i love that monkey . comel jee macam korang kann <3

Classmates .



         



\

                                


assalamualaikum .
classmates . what the hellis gonna happen to the classmates ?
yeahh . rombak laa derr .
apa laagi .
jadi , gambar gambar kat atas nihh , jadi kenangan je laa .
masuk odyssey okehh .
ramai sangat sangat tak setuju dengan perubahan nihh .
i donno why .
kenyataan di atas ni bukan laa aku yang reka .
tapi cikgu yang buat .
mungkin betulkann .
wuwuwuwuw .
don't sadd sadd laa derr .
gambar gambar kat atas ni pon dah cukup membuktikan 
kami happy sekelas =')
takpe . ni cakap je .
tahun depan nanti okehh je dengan classmates baru kan . kan . kan .
so , korang selamat bergembira dengan 
classmates baru 
homeroomate baru 
dan roomate baru .
bubaiii . 
keep in touchaa !

Semua belon 10thgenesis punya =D

p/s - Selamat Tahun Baru untuk 10th genesis and semua semua readers dan followers blog ini !


Kembali ke sekolah ! PMR laa weyhhh !

*Pelajar MRSM *

sebelum apa apa aku kena tanya korang . dah beli barang barang baru ? beg sekolah baru ? alat tulis ? tidak lupa juga buku rujukan ? kalau boleh beli semua tuhhh . kenapa tak boleh beli tudung takde batu ? seluar slack tak bercekak and bla bla bla ? haha . fine merepek . kita lupakan pasal undang undang baru tuhh semua . let it go . no rules . XD rulez . mwee~ okehh okehh . kat facebook semua dok sibuk taknak balik maktab . walawalaweyhhh . pehal ni beb ? sila nyatakan sepuluh sebab kenapa taknak balik maktab selain daripada sebab sebab yang akan dinyatakan selepas tanda noktah . yang pertama , tak siap kerja sekolah . nak cuti lagi tak sedia pegang buku form3 . tak puas melepak dengan mak ayah atok nenek abang adik kakak . tak sempat lagi bercuti ke Dubai . tak rindu maktab lagi . dan yang terakhir tak sedia nak jumpa kawan lagi sebab ada benda yang memalukan between korang kat fb . segann . apa laa korang nihh .

Jadi , marilah kita sama sama berfikiran terbuka . sematkan dalam dada . ececeyhhh . sematkan dalam dada korang nak dapat 8A PMR . abis ceritaa . satu benda je . tak banyak ponss . kalau nak tambah boleh . seperti susuk rumah bosan kawan kawan semua malas hang out . kalau kat maktab tak payah jadah hang out hang out nihh . tiap tiap hari jumpa . lagi ? dah puas duduk rumah dengan family semua it's time for me to berdikari sendiri balik . yeahh . form3 my 10thgenesis ! Ini keturunan nenek moyang yang ke sepuluh ni bagus bagus semuanyaa ! 

Dann aku pun tak nak update panjang panjang . sebab aku yakin bukan semua orang view blog nihh kan ? sobsob . kesian kita shera . sobsob =..=

p/s - siapa rasa rumah dia banyak durian sila kasik aku yaaa !

Jangan tidur dalam kelas !






28 Unique Building .

PFTT . Ini bukan building ya kawan kawan .

Assalamualaikum . aku tahu korang taknak baca benda alah nihh tapi at least boleh jawab salam aku kann . dah jawab ? alhamdulillahh . 8A tahun depan ya . haha . ini wina . tak perlu update mengada nak update . my mission is never let 10th genesis terbengkalai begitu sahajaa . jadi apa yang aku nak cerita hari ini is about 28 unique buildings . kenapa 28 ? tiada sebab lain melainkan yang ni jaa aku jumpa . siapa besar nanti nak jadi kontraktor kaya raya bolehh ambik inspired kat sini . ubah suai sikit mrsm mersing kita kepada reka bentuk yang lebih unik ? boleh ? siapa boleh ? farith ? rafi ? amin ? yana ? untung laa nama kena mention . haha . takpe takpe . kalau tak nak mrsm mersing buat rumah sendiri pon bolehh . tak nak membazir air liuq , tatap jaa laa .
Macam pelik jaa =="
*Regatta Hotel*
Yang ni best . sila lengkokkan badan before masuk . baru ikut tema
The Crooked House .
*Poland tak silap aku*


Hmm . Warna warni tuhh .
*Surabaya , Indonesia*
No komen . semadd r .
Hmm . boleh bawak pergi pasar raya .
Basket building
*Ohio , United States*


Mak ayah kakak abang adik aku . cukup .
idk kat mana .


Siapa hilang kasut PVC boleh cabut sini .
*Pennsylavia , United States*


Haha . Laki bini kuat gadoh . rumah terbalik .
idk kat mana .
*Permas Jaya , Masai =P*


Ni buat maktab mersing baguss .
*Thailand*


Rumah ala ala UFO . cepat sewa . sini .
tidak tahu dimana . atas muka bumi laa .


Carapicuiba House Angelo Bucci .
Macam rumah burung jaa .


Ni pon sama macam rumah tadi . mana pintu ?
*Vancouver Canada*


Tak tahu nak cakap apa .
Tapi unik and .. kelakar .
takpe takpe . usaha yang baik .


Aku suka bangunan ni . tanpa sebab .


Ni pun suka . aku copp kan untuk korang yaa .


Ni untuk ulat buku . bukan ulat gonggok .
mahupun ulat bulu .


Sc teacher - Bangunan perlukan base area yang luas supaya ia stabil .
emm . boleh laa . boleh laa .


Menu utama - telur yaa anak anak .


Ironbank .
macam buku buku aku yang berselerak atas meja .


Astaghfirullahalaziim ''
best kann ?


Atotototo . siapa nak buka cafe ?



*Singapore*
Kecik besar kecik besar jaa aku tengok .


Dance building .
United States


French Fries kahh ?
Puas hidupp .


Aku dah chopp .


Berinspirasikan kayu kayan hutan .


Aku bina untuk kau kau kau kau .
takpe . sama sama .


Dahh siap . haii . syokk sangat tengok gambar sampai semua tak sedar kurang satu gambar . doyaii . takpe takpe . selamat malam untuk aku . aku nak tidur .

konklusinya , Tuhan dah bagi otak , gunakan dengan baik . jangan sekali kali salahgunakan kurniaan Tuhan buat benda tak berfaedah . kreatif kan mereka ?