Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2011

aspuri's week !!

Imej
haihai !! hmm .. ari tu , aspuri telah mengadakan satu hari untuk aspuri yg dikenali sebagai minggu aspuri aka aspuri's week . tema kitorang pada malam tu is jubah n purdah . alaa .. senang citer arabian laa kann . hari tu , boleh dikatakan semua yang terlibat cantik2 n comey belaka . ada laa satu batch tu yang terkantoi sebab pakai eyeliner . kan , intan kan ? kan ? hoihoi . macam entri yang lepas jugak , entri kali ni pown kitorang nak letak gambar . cuma yang ni lebih banyak dan lebih menarik !! dipersilakann .
iera n kasha
miss college kiter !!
orang arab is peace-ing !!
juri miss college . teka siapa mereka ?
para penoton time miss college !
next miss college's juri !
gadis melayu terakhir .

raeneesha with her bff !
gadis melayu 10th genesis !
penyanyi batch kite .

farra with the blue purdah !

fifah n mieyot . bff !
purple no war !! yeah , shasha !

BUKIT HIJAU . BAJU HIJAU . ITU DIA .

Imej
HELLO HELLO . watcha doing huh ? tak buad ape ape ? bosan . kau bosan . kau bace lah cerita ni .
BUKIT HIJAU . BAJU HIJAU . ITU DIA . tajuk membelitkan kepala otak kau ? mengerikan ? menyeramkan ? mengelakarkan ? menggelikan ? ohh . whatsoever .  haha . kau pikir kitorang nak cerite pasal TOYOL kahh bile cakap semuenye hijau . NONONONO . itu semua tahyul ye dik .
so . actually kitorang nak cerite another sweet memory between us . macam biase . lepas prep . aspurians tak boleh lahh masuk asrama kan . tunggu la kau menonggeng dekat depan gate tuhh sampai pukul 5.45 petang .*sigh 
nak dijadikan cerita . kitorang bosan and mula berkumpul dekat bukit belakang aspuri kau tuhh yang nun menghijau . sambil sambil tengok tasik yang ikan dah mati tuhh kan :)
dan . dengan tibe tibenye . anak cik arifin . shahirah . duduk depan kitorang . berdiri macam tunggul . tersenyum senyum simpul macam orang gile . kau kene sampukk ape shera .
then . the shera said . " hey girls . pandang camera now . 1,2,3 snap ! " k…