Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

Bye Bye Bye Bye Bye Sobs.

Assalamualaikum :))
Ehem Ehem.
Testing testing .
Hmmmm.
Hai.
Best cuti rayaaaaaaaaaa ?
Hahaha.

Esok balik maktab kan.
So maybe ni post terakhir sebelum balik maktab kot :)
Oh, korang je lah balik maktab. Aku tak.
Hahaha.
Emmm.
Okay untuk dua minggu ni ,
Aku minta maaf k kalau ada terkasar bahasa .
And jarang update blog batch ni.
Booo wina booo.
Oh yaa tak lupa jugak eahh yang text raya kat aku tapi tak direply .
Sejujurnya aku tak topup dari last week of puasa sampai sekarang wkwkwkwkw xD
Okay hmmm .

So, warga 10thGenesis yang disayangi sekalian,
Esok, take care tau.
Yang naik kereta tu, jangan bawak laju laju. 
Yang naik bas tu, hati hati.
Yang naik basikal tu, check rantai basikal.
Yang naik lori tu, muatan jangan terlebih had.
Yang naik teksi, sediakan duit banyak2x.
Hmm tak suka menghambarkan diri sebenarnya :(
Sedih.

Eh sedih lahhh.
Mesti sunyi twitter nanti :p
Hahaha.
Okay, takde nak cakap apa dah.
Itulah, take care.
And belajar molek molek.
Wish me luck okay for my next exam tau tau :)
Hehe .
Okay and semua yang belum siap homework, termasuk aku.
Ingatlah esok masih ada.
Haha whatever.
Kbye.


P/S = HAPPY BIRTHDAY ALEPPP .

Selamat Hari Raya Aidilfitri :))


Assalamualaikum :)
Hai 10thG .
Rinduw iteww tak .
K dah .
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!!
Woohooo .
K dah 5 Syawal dah pun sebenarnya .
Cuma biasalah orang kampung jauhhh T.T
Haha .
Sebagai penulis blog ini dari form2 .
Kan? Form2 kan?
Hehe .
Saya, WAN NURSYAZWINA BINTI WAN ZULFIKRI,
Memohon maaf dari hujung tudung hingga hujung kuku kaki .
Kalau ada terkasar bahasa sepanjang kita berkawan .
Kalau ada yang terasa kalau aku cakap tak elok dalam blog ni .
Kalau ada termungkir janji .
Kalau ada apa apa lah .
Minta maaf sangat sangat .
Dan minta maaf juga sebab curi gambar gambar dibawah :)

Owner blog wajiblah first sekali x)

2nd owner blog : Shahirah Arifin :)

Syafiqah Zukri's family :)

Cutest girl Alfaqihah .

Ratu cantik 2020 x) Rozaireen Rozli :)

Nurulhanissa's :)

Iera's .

Dilla's .

Afifi's .

Jibo's .

Aynaaa's .

Dent's .

Afifah's .

And last sekali .
Emm tak tahu apa motif iman najibah suruh letak gambar ni haha .
jap eah .

Lebiu lebiu jibo !

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .
MAAF ZAHIR DAN BATIN .
AND.
MAAF CURI GAMBAR :*