Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2013

goodbye :(

Imej
Assalamualaikum :) Hargai setiap pertemuan kerana di situ ada kerinduan dan sayangilah setiap perpisahan kerana di situ pasti ada kesedihan 
Sepanjang tiga tahun kita sama2x , Apa yang kita dapat ? Perpisahan ? Nope. 10thGenesis never berpisah . 10thGenesis is forever . Ingat, kawan kita yang stay even for satu saat pun, mereka tetap 10thGenesis . Ape tah aku merepek . Okay lahh . Maybe ada yang terlupa , ada yang lost contact . Kawan kawan kite yang dah pindah dulu . Di sini, aku cuma nak ingatkan balik je kita semua dekat diorang :( Aku pun boleh tahan ingat ingat lupa jugak . Lagi2x yang pindah waktu form1 . Time tu baru kenal kan :/ Add kat fb pun belum tetibe pindah . pehal. ceh.
Now, yang pindah semua dah dengan haluan memasing . Dah ada maktab sendiri :) Dah ada batch sendiri :) Dah ada kawan kawan sendiri :) Dah ada kebahagiaan sendiri yang penting :)
Serious talk. Bila stalk mereka mereka yang pindah dulu , Takde pungg yang cakap nak turn back time blablabla . Sebab . Dah bahagia . Dah boleh menyesuaika…