Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2014

10thG is back !

Imej
sampai bile nak letak gambar belon.
HAIIIIIIIII. IM BACK! Did anyone miss me? Btw, aku TER deactive facebook. Sebab memang dah lama, lamaaaaaaaaaaaa gila tak bukak fb. So, anyone yang baca post ni boleh bgtau kat group yang blog ni ada post baru. Haha bgtau sekali jangan expect lebih2 kat post ni sebab post ni obviously takde apape yang menarik. Hahaha mula mula memang niat aku nak aktif kan balik blog ni, Since kite dah free kan. And to berhubung lah dengan korang. Sebab aku, suka type & orang baca & tak expect for responses pun. Sebab aku, afraid of rejection.
Tapi rasa nya aku kena kuburkan niat aku tu balik. Maybe sempat aku type 3-4 post .... .... sebelum bertapa di plkn *sad life* Hmmm boleh ke orang lembik macam aku ni ... Hahaha siapa kata aku lembik. Okay so, ada dalam sepuluh hari ni, aku cuba ye. Hehehe. Sebenar nya aku nak cakap ni. Siapa yang rajin kan, nak tolong post2 kan untuk batch, aku nak bagi password blog ni. Dulu aku rasa 2 orang je yang jaga blog, lebih…