Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2014

ANNUAL DINNER

Imej
Hai korang hai semua hai semua hai semua  haaaiiiiiiiiii :)
Ya Rabbi okay uolls ai rindu sangat tau dekat yu 10thgenesis . Malangnya aku cuma tak dapat gambarkan dengan penuh gramatis seperti puisi puisi a samad said . Amboi 
Eh anyway kan . Aku lupa tau nak cerita yang aku dah ada nickname baru . SHAPIN . Singkatan untuk Shahirah Arifin . Hiheww . Cuba try cuba try . Ni semua hafiz si keding tu punya pasal lah . Melekat sampai sekarang . Tapi its okay its okay .  Shera masih comel dulu kini dan selamanya walaupun dengan nickname shapin .
Okay dah stop shera . Annoying . Hmmm hmm . Sebenarnya aku nak cerita pasal annual dinner kitorang haritu . Yelah . Ingat korang korang mrsm lain je ade dinner ? Kitorang pon ada tau . Ada . Cuma tak semegah tak sehebat tak setanding dengan korang punya annual dinner leeullz . Biasa biasa je .  Biasa biasa tapi its okay lah still dapat berjalan dengan lancar dan Alhamdulillah kitorang have fun malam tu yeaayyy .
Tapi aku rasa kalau ada semua 10G mal…