Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2012

3D Drawing .

Imej
*lama tak tepek gambar balloon*

Assalamualaikum .
Sedap lagu .
Hai Guys .
Ummmm . Tajuk .
*Iklan jap*

Salam Maal Hijrah .

Imej
Assalamualaikum semua . Esok sudah masuk 1 Muharram 1434 . Sila list kan azam baru . Aku nak cepat jadi tak boleh taip panjang2x . Kalau ada salah eja tuhh minta maaf . Aku wakil 10th Genesis minta maaf kepada 10th Genesis . Kalau aku ada buat salah . Kita boleh dapat 8A , second last batch PMR .  Kbai .


entah .

Imej
Assalamualaikum .
Hai Guyss * catwalk lambai lambai *
Hari ini aku bosan .
Tak bosan pun .
Ayah aku beli banyak buah buahan .
Nak sikit ?
Pergi DS .
Esok adik aku 4 tahun tu joget .
Jom joget sekali .
Apa ya nak buat .
Aku nak ubah blog ni .
Tapi blog ni bukan aku punya 100% punnss .
Lagipun Shera dah buat banyak nihh .
Takpe . Tahun depan ke 2 tahun lagi kita tukar eah .
Kalian .
On9 ahhh . 
Asyik muka sama je .
Bosan aku =P
Haha .
Apa apa lahhh .
Dah bai .
Aku sayang XD and Musyhot <3


Haha .

Imej
Assalamualaikum =) Wina garang + kuat is here . Haha . Latest post aku kata nak cakap pasal mighty kan ? I think no . Aku nak cakap pasal benda lain . Okay sambung besok .
Quite busy ~