Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

3D Drawing .


 
*lama tak tepek gambar balloon*

Assalamualaikum .
Sedap lagu .
Hai Guys .
Ummmm . Tajuk .
*Iklan jap*

10th Genesis , pleaaaase <3 .

Okay . This post .
Umm actually I'm quite interesting about them .
Unik dan sangat cantik .
And sometimes they look unbelieveable .
Well , aku ni tangan papan tak tahu pun lukis2x ni .
Tak macam orang tuh~
Pegang pensel pun bongok2x je .
Apa apa lah .
Yang penting aku takde bakat .
Setakat tulis kat kertas sebak tu , layan lah .

























Also =















Semadd kan .
Yang ada bakat tuhh , belajar lah buat 3D .
Lukis satu kat maktab .
Seronok .
Kbai .
I want to sleep .

QUOTES OF THE DAY =



Okay ngantuk . bye .









Salam Maal Hijrah .


Assalamualaikum semua .
Esok sudah masuk 1 Muharram 1434 .
Sila list kan azam baru .
Aku nak cepat jadi tak boleh taip panjang2x .
Kalau ada salah eja tuhh minta maaf .
Aku wakil 10th Genesis minta maaf kepada 10th Genesis .
Kalau aku ada buat salah .
Kita boleh dapat 8A , second last batch PMR . 
Kbai .



entah .


Assalamualaikum .

Hai Guyss * catwalk lambai lambai *

Hari ini aku bosan .

Tak bosan pun .

Ayah aku beli banyak buah buahan .

Nak sikit ?

Pergi DS .

Esok adik aku 4 tahun tu joget .

Jom joget sekali .

Apa ya nak buat .

Aku nak ubah blog ni .

Tapi blog ni bukan aku punya 100% punnss .

Lagipun Shera dah buat banyak nihh .

Takpe . Tahun depan ke 2 tahun lagi kita tukar eah .

Kalian .

On9 ahhh . 

Asyik muka sama je .

Bosan aku =P

Haha .

Apa apa lahhh .

Dah bai .

Aku sayang XD and Musyhot <3



Haha .



Assalamualaikum =)
Wina garang + kuat is here .
Haha .
Latest post aku kata nak cakap pasal mighty kan ?
I think no .
Aku nak cakap pasal benda lain .
Okay sambung besok .
Quite busy ~