Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2012

Will .

Imej
" Assalamualaikum . Kalau tak ikhlas jangan baca mesej ini : Ya Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani , Berikanlah kami pelajar2x PMR 2012 keputusan PMR 8A / 9A . Mudah mudahan kami mampu menggemberikan guru2x and ibu bapa kami .  Amin . "
Yeahhh korang main forward2x ms8 nihh kan ? Ke aku sorang dapat ? Sorry r wa takde kedit ahh . Thanks ahh kepada siapa yang forwardkan tuhh . Saja ann tahu aku takda kedit . Dah kbai . esok balik maktab .
Holla 10th! I'm typing here just to wish you all A happy eid mubarak. semoga raya kali ini membawa seribu makna. bersama dengan homework okehh. walaupun tak sebanyak yang disangka . bersyukur lah. kepada 38 orang yang ms8 aku wish hari raya, ampun ya takde kedit nak balas. tu jaa malas tulis panjang .