Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2011

no more bestfriends ?

assalamualaikum . best friend ni dah macam buku dan pensel bagi student macam korang nikan . begitu bermakna sebab mampu memberikan senyuman kat korang . biasa nya syarat utama kat dlam persahabatan ialah give and take . tapi kalau korang je yang give while kawan korang tu tak , tak guna jugakkan . mesti selalukan korang dengar ayat best friends stay forever . tapi benda alah ni takde laa hundred percent right sebab korang setuju tak kalau aq cakap best friends sometimes do go away .

suka ke tak korang kena jugak belajar terima yang korang dah kehilangan sahabat atas banyak banyak sebab . salah satunya , dia nak kawan yang baru . tapi ini tak bermakna yang korang wajib naik angin atau terasa hati setiap kali nampak dia seronok borak borak ngan kawan baru dia tuhh . belum tentu lagi dia tinggalkan korang buat selama lamanya kan . tapi kalau dia dah tunjukkan beberapa tanda daripada 5 tanda ni memang laa korang kena standby !


kawan korang tu dah taknak kongsi cerita suka suka dan duka du…

SORRY .

DERR , sori lhaa derr . aq tak sampai hati lhaa wey nak stop handling blog ni . takkan aq nak stop gitu je . aq tak sekejam tuhh . sebising bising mana sebajed bajed mana segedik gedik mana setaek taek mana korang tengok aq kat skola tu tapi ! tapi tapi aq sebenarnye .... ape nihh ? oke lhaa terus terang . aq nak handle balek blog nihh memandangkan aq tak sampai hati nak biarkan blog nihh terbengkalai . just one more thing sometimes aq pikir . apa function blog ni ? untuk unite kann kite ? aq ade sekelumit perasaan yang mnyatakan kite macam makin pecah belah . tak kesah laa laki ngan pompuan ke laki ngan laki ke pompuan ngan pompuan ke kann . kite kann satu batch . korang nak maki maki orang , pusing sana pusing sini muka sama jugak sampai ke tahun depan . watpe seyhh nak cari gadoh n layan gaduh . nanti esok esok nak pmr muhasabah diri bagai bagai . mintak maap jugak . nangis nangis jugakk . kann kalau mintak maap skang bole idop senang . korang ingat aq suke ke taip benda ni sambil …