Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

kempen kembali ke sekolah .

amboii , sedapnya tajuk .. kembali ke sekolah ? ada sape2 yang gila excited nak balik mrsm mersing aka mrsm moscow (bak kate liza) .. kalo ade , sile wat muke taik . waa . agak ramai . almaklumlah . sume da bajet fom 2 ann . adoyaii . omwork sudaa siap ? orang2 malas seperti aq biasanya akan buat di oztel . well .. korang3 , korang ta rindu ke kat maktab kesayangan tu ? rindu laa dekat kelas acturus yang tak memasal ade nombor 31 kat dinding belakang tuu . rindu juge dekat kelas bima yang terlebih bakul sampah tu (ye ke?) . rindu sekali kat kelas musy yang gile konon bersih tu . rindu kat kelas ura yang gile bising . jangan lupe rindu kat kelas zuhal yang ade reben2 kat locker ue . muahahaah ! stop rindu2 . sebenanye aq paham korang sume akan rasa best duduk kat oztel tu kalo ade internet DALAM BILIK kann ? gila tinggi angan2 korang . memang laa . aq pon admit laa kann kalo mende2 ni ade kat si oztel ue , takde laa aq nak panggil oztel ni kandang ke , penjara ke . lagi baik aq panggil rumah kedua ke , syurga ke , alam bahagia selain rumah ke , rumahku oztelku ke .. kan ? lagi3 !! aq YAKIN (cey) nanti ade antara kalian sume2 ni yang beli barang baru seperti sebijik beg melodi . ada paham ? tak paham ? tanya iman . huhu . iman , i know u tak sabar nak makan makanan ds n jumpe cik abangnya sekali ann ?? hoho . guraw2 . lastly , ingat slogan kita bile balek umah , WE ARE NOT HOMESICK , WE ARE CURRENTLY OZTELSICK ! agak mrepek n agak meraban . babai !!

aq ta twu na ltak tajuk ape .

setelah dpiker-piker n dikire-kire , aq ltak laa jgak lgu ni sbgai lgu kat blog ni . mekasih kpade yg mngundi lgu ni . tjuk lgu ni Muda dnyanyi oleh Hujan . aq pileh lgu ni pon sbab lgu ni mmg hot kat radio . spnjang pjalanan aq ke terengganu ni , bape kali kot lgu ni ade . naseb baek lgu ni sdap . psal name batch . ade yg na bgi name 10th GENESIS sbb da bosan asyik 10th generation jek ann . ade gak yg cdang 10th code under generation . ntah pape je laa ann . ari ni ari .. rabu . then khamis then jumaat then sabtu then balik . tiade istilah AHAD utk kite ! so , aq pon ta twu na tlis ape mmndangkan aq ta patot handle blog ni sorang2 . ade sape na tlong aq ? ouh mann , takkan ade . kalo ade sape2 na , sile gtwu aq . tiade sbrang uji bkat . yg pnting korang kne rajen update slalu . jgn jdi mcam aq .da ade blog tpi mngedik na wat blog laen . idea pon da kring n aq maken bosan . da laa . smpai sini sudaa . sori pendek !

LAGU2 !!

disebabkan ari ni ta de pape yg best utk dtlis , aq na list kann lgu yg direquestkan utk lgu blog . undian yg paleng tnggi ade laa pmnang .. (poyozz) .. sile inform kat aq yerr . antare lgu2 nye ialahh ..
  1. HUJAN - MUDA / ZAMAN PERSEKOLAHAN 
  2. SHILA OIAM - MEMORI TERCIPTA
  3. MALIQUE - SENYUM 
  4. RADJA - TERUS TERANG
  5. BRUNO MARS - JUST THE WAY YOU ARE 
  6. BLACK EYE PEAS - THE TIME 
  7. ADAM LAMBERT - IF I HAD YOU 
  8. KATY PERRY - IF WE EVER MET 
  9. KIM HYUN JOONG - BECAUSE I'M STUPID 
  10. ROSSA - HATI YANG KAU SAKITI
  11. ST12 - SAAT TERAKHIR
  12. YOVIE NUNO - MENJAGA HATI 
  13. AIZAT - SUNGAI LUI
  14. ALIFF SATAR - CUKUP INDAH 
  15. BUNKFACE - THROUGH MY WINDOW
  16. BLACK - SOFEA JANE
  17. FATIN NUR AFIFAH - TENTANG BULAN
  18. 6IXTHSENSE - MENYESAL
  19. 6IXTSENSE - YANG SEMPURNAKANKU
  20. SECONDHAND SERENADE - FALL FOR YOU .
okeyy .. da ade 20 lgu yg dcdang kann . pepandai r korang pileh ann . care2 nye ..
  • login fb korang . (make sure korang da add aq)
  • bole tlis kat wall , inbox atw chatbox aq ..
  • taip == lagu blog batch bahagia <nombor lgu pilehan> beserta sbab nape na lgu tu .

    contoh -
              
             "lagu blog batch bahagia < 20 > sbb lgu ni sdey n mndayu - dayu ..
bpak bajett aq !! okey , fine .. komitmen anda amat dhrgai . skian , mekasih .
               TERUSKAN PERJUANGAN !!