Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2010

wekkwekk .

jom kita countdown bila nak balik maktab !! apa ?? tak nak ?? haa ! bagus laa tu .. nak bercui jek kamu ni kan . tak rindu ke kat kawankawan , cikgucikgu , kelaskelas , makcik ds , tukang kebun , dsm , dk1,dk2,dk3 , ds , kerusikerusi , mejameja , bukubuku dan seangkatan dengannya . haa .. korang ta rindu jugak ke kat pakwepakwe korang yang maybe tengah basuh kete atw buang smpah skang ni . ta rindu ke kat makwemakwe korang yg maybe tengah makan atw tido skang ni ?? haha . aq tak tahu nak tulis apa sekang ni . korang bagi idea yer ..

ish3 .. bosanbosanbosan . 143 budak comel !

Imej
act , aq ta twu na tulis pasal ape . sekali .. amek kw ! name 1 batch aq ltak ! jangan marah aq kalo entri ni bosan . sebab aq memang tak de idea . takkan laa nak update blog aq jek . keciann blog ni bersawang nanti . okeoke . kite stat skang . tapi , kita mulakan dengan kelas 1 zuhal dulu . sekali sekala . asyik mula ngan kelas acturus jek . entri lepas gambar raja 1 acturus yg 1st-1st skali . jom mule skang . semangat !! 
M. AFIF SYAHMI B SHAPI'AISITI ROZAIREEN BT ROZLIABDUL AZIM B ZAMRI NURHALIDA BT ABDUL RASHIDNURUL AFIQAH BT ABU BAKARNURYATI AZUREN BT M TAJUDDINM. IRFAN B AZHARIN. FAARAHANIM BT ZAKARIARAJA NOOR SYAHIRAH SAFIAH BT RAJA ABDUL AZIZ W. NUR ARDILLA BT W. HAFIZINURSYALIZA BT ELIASINSYIRAH BT BAHTER NASIRSITI NUR SYAFIQAH BT ABDULLAHIMAN NAJIBAH BT NOOR AZAMN. AMIRAH SYAFIQAH BT IBRAHIMN. MAS ARNIE SUZANA BT ARSANW. NAJWA RAIHANI BT M NAZRINORMASHIEZATI FARISYA BT ABD RAZAK M. ABDULLAH B AHMAD M . RIZQIN B M. FAUZIN. SHAFRINA BT RASOLN. AIN NABIHAH BT SAHARUDINM. NUR…

SESI PERKENALAN .

Imej
fuhh . setelah direnovate kan oleh aq sepenuhnya hari ni baru siap . wey , ingat senang ke ? letak gambar lagi . nak cari templates lagi . nasib baek nak daftar senang . okey . blog ni tercipta mase pencipta dia tengah bosan . aq laa tu . uhuk2 . setakat kumpulann kat fb aq rase tak cukup . so aq buat laa blog ni . blog ni ada adik - beradik tw  . ni e-mail kakak dia = http://winapurpletozworldz.blogspot.com/ .. tapi jgan buka ! sebab blog nye serabot ! e-mail abang dia pulak = http://annimmeoow.blogspot.com. blog abang dia ni lawa . kemas . ta tahu laa bila blog ni nak diperkenalkan dekat budakbudak lain . tapi banyak lagi yang aq kena buat . nak masukkan lagu . agakagak lagu ape yang best nak letak kat blog ni ? kalau ada cadangan tulis kat komen yer . selain masukkan lagu , aq nak buat favicon , nak buat counter , follower nak buat ke tak ? tak payah laa kan . tajuk blog ni pulak , BATCH KAMI BAHAGIA . yup , aq twu mmg pelik . ni dah kali ke tiga aq tuka title blog . mulamula =) FO…