Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

wekkwekk .

jom kita countdown bila nak balik maktab !! apa ?? tak nak ?? haa ! bagus laa tu .. nak bercui jek kamu ni kan . tak rindu ke kat kawankawan , cikgucikgu , kelaskelas , makcik ds , tukang kebun , dsm , dk1,dk2,dk3 , ds , kerusikerusi , mejameja , bukubuku dan seangkatan dengannya . haa .. korang ta rindu jugak ke kat pakwepakwe korang yang maybe tengah basuh kete atw buang smpah skang ni . ta rindu ke kat makwemakwe korang yg maybe tengah makan atw tido skang ni ?? haha . aq tak tahu nak tulis apa sekang ni . korang bagi idea yer ..

ish3 .. bosanbosanbosan . 143 budak comel !

act , aq ta twu na tulis pasal ape . sekali .. amek kw ! name 1 batch aq ltak ! jangan marah aq kalo entri ni bosan . sebab aq memang tak de idea . takkan laa nak update blog aq jek . keciann blog ni bersawang nanti . okeoke . kite stat skang . tapi , kita mulakan dengan kelas 1 zuhal dulu . sekali sekala . asyik mula ngan kelas acturus jek . entri lepas gambar raja 1 acturus yg 1st-1st skali . jom mule skang . semangat !! 
Orange
  1. M. AFIF SYAHMI B SHAPI'AI
  2. SITI ROZAIREEN BT ROZLI
  3. ABDUL AZIM B ZAMRI 
  4. NURHALIDA BT ABDUL RASHID
  5. NURUL AFIQAH BT ABU BAKAR
  6. NURYATI AZUREN BT M TAJUDDIN
  7. M. IRFAN B AZHARI
  8. N. FAARAHANIM BT ZAKARIA
  9. RAJA NOOR SYAHIRAH SAFIAH BT RAJA ABDUL AZIZ 
  10. W. NUR ARDILLA BT W. HAFIZI
  11. NURSYALIZA BT ELIAS
  12. INSYIRAH BT BAHTER NASIR
  13. SITI NUR SYAFIQAH BT ABDULLAH
  14. IMAN NAJIBAH BT NOOR AZAM
  15. N. AMIRAH SYAFIQAH BT IBRAHIM
  16. N. MAS ARNIE SUZANA BT ARSAN
  17. W. NAJWA RAIHANI BT M NAZRI
  18. NORMASHIEZATI FARISYA BT ABD RAZAK 
  19. M. ABDULLAH B AHMAD 
  20. M . RIZQIN B M. FAUZI
  21. N. SHAFRINA BT RASOL
  22. N. AIN NABIHAH BT SAHARUDIN
  23. M. NUR ASYRUL B M. RASID
  24. M. SHAZWAN B ABD SALIM 
  25. HAZIQ HAZWAN B MAHUSIN
  26. M. HANAFIAH B ASAARI
  27. M. RUZAIMAN B RUZAKHAN 
  28. M. ROSLI B RAMLEE
  29. SYUHADA BT SAMSUDIN


  1. N. IMAN BT HASSAN
  2. FARAH NADHIRAH BT AHMAD FAUZI
  3. NURUL ATIQAH ZAIDA BT ZAINAL ABIDIN
  4. SHAHIRAH BT M. ARIFIN
  5. NOORASYIKIN BT AB RASID
  6. SHARIFAH NURSYAKINAH BT SYED BAHRIM 
  7. M. FIKRI B EFFENDY
  8. N. AFIFAH SYAZWANI BT ABDUL RAHMAN 
  9. SITI SHAFIQAH BT M. ZALI
  10. N. HUSNINA BT HAIRUZAMAN
  11. RUBINE A/P RAVI 
  12. ARVIND A/L SUPPAIAH
  13. M. RASHDAN B RASDOL
  14. M. AIZAT ASYRAF B MASURI
  15. M. ISSHAD DANIAL B M. HARITH
  16. NURFARISHA BT M. AZAHARI
  17. M. AMIN B TUMIN
  18. M. ZAIRI B ZULKIFLI
  19. NURUL AMIRA BT ANANG OTHMAN
  20. SITI NUR AFIQAH BT ADENAN
  21. NURUL SYAHMI IZZATI BT SUHAIMI
  22. M. ALIFF FARHAN B ROSLI
  23. M. NUR SYAMIEN B MANSOR
  24. N. ILYANA BT M. SANUSI 
  25. N. FATIHAH BT SAIDI
  26. M. DANIAL B IMRAN
  27. N. SYAHIRAH BT RAMLAN
  28. M. FAIZAL B ABD HALIM
  29. NORAZILA BT MOHD ZALI
  30. M. FARHAN B YUSOFF
    Uhukuhuk . tebatok pulakk . sambong ! Panda

    1. AINUL WADHIHAH BT ABDUL RAHIM
    2. M. MUZAMIERSHAH B MEDZAR
    3. AINA NATASHA BT M. YUSOFF
    4. ADIBAH NAQIUYAH BT M. AMINUDDIN
    5. AIMI ARISA BT MANSOR
    6. SITI NUR JANNAH BT M. JALANI
    7. SHEIKH AHMAD AKMAL B SHEIKH BAHNAN 
    8. YASMIN KAMILIA BT LOKMAN HAKIM
    9. KAVILLAN A/L JAGADISH
    10. M. AFIQ B IBRAHIM
    11. N. HANIS NADHIRAH BT AZMAN
    12. PRASHA A/P SUBRAMANIAM
    13. N. FAZIERA BT ZULKHARNINE
    14. NURULHANISSA BT ZAKARIA
    15. M. HANIS B ABDUL RASHID
    16. M. NOORSYRIFUDDIN B ABD RAZAK
    17. RAEYNEESHA A/P NATGUNA SINGAM
    18. DARINI A/P JEY KUMAR
    19. VIVEENTH NAIR A/L MURALI
    20. NAVA RAJAN A/L V. THANABAL
    21. M. HADINAZMI B M. DIN
    22. MAIZATUL FARIZA AZILA BT BAHARUDIN
    23. N. AISYAH BT BURHAN SHAHIDI
    24. M. ARSHAD B TAJUDEEN
    25. KARTIK RAJ A/L KANNAN
    26. SHAHZRIN BT ABDUL MUNAFF
    27. N. HADI SYAHMI B HASYIM
    28. SARVIN RAJ A/L NITHIANADAN
    berbelit otak aq . yg tak tahan tu , no. 17 smpai 20 . sehuruf-sehuruf aq eja . tapetape . sambongg !

    1. SITI NUR ZAWANA BT MISCON
    2. SITI NUR ALIS BT JAMAL
    3. M. IZWAN B ZAINOL BAHAR
    4. NURUL SYAFIQAH BT M. ZUKRI
    5. NURUL ALIA BT ABDUL RAHMAN
    6. NUR AINAA BT M. HASRIN
    7. NURUL NAZIHAH BT BOHARI
    8. NURUL FADZILAH BT HASSIM
    9. M. AQIL B KARIM MUHAMMAD
    10. AZIZUDDIN B M. YASSIN
    11. M. ADZHA FAIZ B M EFENDI
    12. NURUL AMIRAH FARHANAH BT MANAS
    13. M. AIMAN HAKIM B ZUL IDHAM 
    14. N. AINA NASUHA BT IDRIS
    15. M. NUR AFIFI B ISMAIL
    16. N. SHAFINASH BT M. KHAMSANI
    17. N. ALIAH MAHIRAH BT ALI
    18. N. ELIANA ESYKIN BT RAHADI
    19. M. NORSHAFIQ B SHARUDDIN
    20. RAFIHUDDIN AZIM B ABDUL RAZAK
    21. KHAIRUL AZWAN B ABDUL RAHIM
    22. NORAINI B MOHD NOOR
    23. M. SYAFIUDDIN B BAHARUDIN
    24. DIAN MAZUIN BT HIZAM
    25. M. AIMAN HAFIZ B SUHAIMI
    26. N. LIYANA BT SAMSUL AMRI
    27. M. LUTFIL HADI B M. ROTHI
    28. FAQIHA ADNIN BT RAHMAT 
    Kelas ni pulak , amboiii .. bukan maen banyak 'nurul' dia . tapetape . 28 orang yang last pulakk . totot !

    1. M. HAZRY B A. HAMID
    2. M. SHAFIQ SYAHMI B M. SHAHARUDIN
    3. AFIQAH LIANA BT SAZALI
    4. M. NAZIRUL IKHMAL B ZAINAL 
    5. M. AZRIN B M. AZHAR 
    6. N. M. FARITH B NOR HALIM
    7. AZREEN SUHAILA BT ABDUL AZIZ
    8. M. SUFI SARIYAN B SUHAIMI
    9. M. ZULKHAIRIE B ZULKIFLI
    10. INTAN NASUHA BT JAMIAN
    11. NURALISA EZLIN BT M. AZRIE
    12. NURSHAHIRAH BT SHAHRURAMADZAN
    13. N. FATHIAH BT MAHMUD
    14. W. NOOR SHAFIQA BT W. ABDUL RAHMAN
    15. NUR ARIF B KHAIRUL AZHAR
    16. N. AFFINI BT AIMI
    17. NORAKASHAH BT RUSLI
    18. SHAZLIEN BT M. SHAHBUDDIN
    19. ERMA ATIQAH BT A. RAHIM
    20. N. HANISAH MARIAH BT MD SEN
    21. TUUUTT TEETTTTT 
    22. N.AQILA IYLIA BT M. ARIF KRISHNAN
    23. AHMAD ILHAM B M. RAZALI
    24. FATIN HARIZSYA BT ROSDI
    25. M. AMIRUL ASYRAF B. ZAINUDDIN
    26. N. HIKMAH BT ABDUL MANAN
    27. FATIN SYAHMIMI BT SULAIMAN
    28. ALFAQIHAH BT ABDULLAH
    FUHHH.. agak penat . cukup ak 28 orang ? aq just nak cakap kat korang ayat yg ikhlas dari hati aq .
    AKU NAK BALIK MAKTAB ! AQ TANAK DOK UMAH !
    oke laa . yg pasal namename kat atas ue , sape rase name die takde , jgn nak maramara aq yer ! amek ni !
    Soldier baby

    so . utk namename di atas , sori kalu TERsalah eja nama . TERlebih TERkurang huruf . TERsalah name bapak . TERsalah ltak titik . TERsalah masok klas n whatsosuckerever . *ayat aq reka sendiri . jangan kesah yg pasal aq TERbatok tu . alaa . yg lepas klas ura ue . sebenarnya , takde pape pon kat citu . *syeera ! fatin ! jangan g twu apeape !* theheh . memang bosan kan ? memang pon . abes , da tak twu na tulis ape . takkan laa aq nak flashback mase hari petame , mase kene rotan kat dk - yg ni memang aq tanak citer . , mase pj kene lari padang 3 round , mase pehimpunan kat dsm n comfem sume tgah t'bongkang , mase minggu misra , dan seangkatan dengannye . okey , itu saje . papai !
    Yoyo

    SESI PERKENALAN .

    fuhh . setelah direnovate kan oleh aq sepenuhnya hari ni baru siap . wey , ingat senang ke ? letak gambar lagi . nak cari templates lagi . nasib baek nak daftar senang . okey . blog ni tercipta mase pencipta dia tengah bosan . aq laa tu . uhuk2 . setakat kumpulann kat fb aq rase tak cukup . so aq buat laa blog ni . blog ni ada adik - beradik tw  . ni e-mail kakak dia = http://winapurpletozworldz.blogspot.com/ .. tapi jgan buka ! sebab blog nye serabot ! e-mail abang dia pulak = http://annimmeoow.blogspot.com. blog abang dia ni lawa . kemas . ta tahu laa bila blog ni nak diperkenalkan dekat budakbudak lain . tapi banyak lagi yang aq kena buat . nak masukkan lagu . agakagak lagu ape yang best nak letak kat blog ni ? kalau ada cadangan tulis kat komen yer . selain masukkan lagu , aq nak buat favicon , nak buat counter , follower nak buat ke tak ? tak payah laa kan . tajuk blog ni pulak , BATCH KAMI BAHAGIA . yup , aq twu mmg pelik . ni dah kali ke tiga aq tuka title blog . mulamula =) FORM 1 ~ , pastu 143 HAPPY FAMILY . then , BATCH KAMI BAHAGIA . sapesape ade idea na bagi title ape kat blog ni please ! aq ni sebenarnya tak suka nak menaipnaip ni . aq suke maen ltakltak ambar jev . sbab tu laa kat sebelah ni gambaaa je banyak . batch kitorang ni , nak kate unite , unite klasmate je . tapi , almaklumlah , baru tak sampai setaon pon kitorang kat mrsm mersing ue . so , sume masih malumalu kucing agy . emh . meh sini nak citer  . sebenarnya aq lupa nak letak gambargambar raja ngan permaisuri batch kita . raja ade 5 . permaisuri pun ade 5 . so aq postkan je laa kat bawah ni yer .

    1.acturus

    raja = muhd azrin a.k.a botak 
    permaisuri = nurshahirah a.k.a iera 

    1.bimasakti

    raja = muhd izwan(baju putih)a.k.a belon !?
    permaisuri= nurul syafiqah a.k.a syafiqah

    1.musytari .

    raja = muhd arshad a.k.a mamu
    permaisuri = yasmin kamilia a.k.a yasmin 

    1.uranus 

    raja = isshad danial a.k.a isshad
    permaisuri = syiqin (act , yg ni maen entam je . ade org kdekut tanak bgytwu .

    1.zuhal

    raja = muhd irfan a.k.a cheng (yg pkai spek , tepi skali )
    permaisuri = normashiezati farisha a.k.a mashie 

    hishh . susah betol nak twu rajaraja ngan permaisurpermaisuri ni . kedekut betul . tanya terus tanak jawab . kepada dollah ( nama bukan sebenar) , nadh (nama bukan sebenar) , dan sapesape yang online pada 8.43 , anda memang KEJAM !! blog ni untuk d kongsi yer . kalo na ltak post , ckap kat aq . nnty aq bgi username ngan password . ok , babai !!