Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

First day - Legoland =D =D

*Kegembiraan melampau*

Okayy , minta maaf sebab sudah laaama tak update blog batch .
Salahkan Google Account =..=
Okehh abaikan kerana aku sangat sakit hati dengan beliau .
Grr . Tapi takpelah at last dapat jugak kan .
From now on , I will keep updating about our MIGHTY .
From day one saaaaaampai graduasi .
Pictures akan dipinjam melalui photographer batch , Shera or maybe Hanim or Lat .
Or siapa2x sahaja lah .
So , the first day after PMR , what we did ?
Kami dah pergi ke Legolanddd . 
Free bhaii .
Takyah jeles eh eh eh >< .
Ahhh suka suka .
Okay , Aku tak mahu type banyak2x . 
Gambars and a little description .

Gambar feveret maktab -.-
Supposed to beratur ikut kelas before naik bas .
In the bus . Let's go !
Arrived . Kegembiraan terserlah .


Beghiaaa nohh heri ni


Poyo poyo je.

Yeahh dah sampai . silau ahh .
Entrance .
We are waiting for some other teachers . lama .
Para ketua kumpulan . we are divided into groups .
Tak ingat ahh nama dia apa . for sure , dia berpusing dgn laju dan sgt laju .
Project X . Ini best . Sangat rugi for those yang tak try .
See . The teachers .
The Kingdom . Best damn game ever .
Lunch time . Not bad =)
Spagheti/pizza + ribena + fruits = voucher RM15 = kenyang =D
View dari atas . Semad laa weyhh .
=..=
Mini Land Gangnam style .
Lalala~ my husbands .
Mini Land .
Let's build something !
Untuk kanak kanak riang sahaja .
Ada binatang~
Nenek pun ada~
Abang yang snap picture dekat 4D Studios .
Abang ni kata dia abang sedar fatin nabila.
Driving school . *Bawah umur*
Pusing2x apa tah nama dia .
Hai , Shera .
Shopping time at the BIG Shop .
Haha . Tak best pun .
Usaha tangga kejayaan . Go Adam Go .
Abang Train was there .
King and queen with their unta .
Okay time to go home .

Okay guys . I'm tired .
Ini sahaja yang saya mampu .
Banyak sangat ahh gambar .

10th Genesis .
We have so much fun there .
Walaupun kita tak gerak secara satu puak .
I mean , kita gerak ikut puak kan .
See .
Takpelah .
Fuhh , abaikan . Fuhh , abaikan .
I love you guys .
Daaa~

wina.

sorry guys i will update this blog later .