Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2013

ANUGERAH CEMERLANG TERAKHIR

Imej
Assalamualaikum !!!!
Sila jawab sila jawab salam sayang rindu muahhh gua untuk lu olanggg .

So , 10G semua apa cita naaa cuti ni
Mesti makin sihat kan . Asyik makan mak masak je.
Takpe bebeh . This is the time .
Kau nak gemukkan badan segemuk gemuknya .
Kau nak naikkan berat seberat beratnya .
Kau nak tembamkan pipi setembam tembamnya .
Kau nak makan McD ke , KFC ke , PizzaHut ke , Big Apple ke
Haaaa . Telan telan telan semua bagi perut tu BUUUUULAAATTT .
NO HAL .
Ehhh , hai Rozaireen . wink wink . enjoy your food kay .


 Jadi , pada hari ini marilah kita menggamit memori saat saat
HARI ANUGERAH CEMERLANG TERAKHIR
untuk batch kita yang tersayang .

Yelah . Dah tiga tahun kan kita semua naik pentas sesama ,
amik sijil , hadiah , senyum , posing ,say 1,2,3 atas pentas
Lepastu ada cameraman free
Dapat gambar free kat fb time anugerah .
And this is the last one for us .
Anugerah kali ni for them yang dapat straight A untuk PMR .
Tahniah ye :)



Seminggu sebelum hari kejadian ,

 Masa ni memang…

TURN BACK

Imej
So here .  10thgenesis dah start cuti sekolah semua . Macam homaigod . Kita dah habis untuk form four . Dan . Tahun depan form five . Form five ? Ughhh . Mungkin ramai yang tak percaya . Tapi , biasa ahhh beb . Dan ramai yang akan cakap .
" Woiii ! Aku taknak SPM lah siaaa . Aku baru PMR semalam " " Rasa macam baru semalam je daftar masuk sini " " Taknak SPM taknak SPM taknak SPM taknak SPM "
Dan bla bla bla bla bla bla . Takpe , kita letak tepi dulu SPM tu . Sebab , aku buat post ni bukannya nak cakap pasal SPM kann . Aku nak throwback gila gila throwback time kita sesama dulu . Disebabkan diri yang terlalu sibuk memanjang menjaga anak , menjadi suri rumah sepenuh masa . Aku rasa time ni paling sesuai .
And . Im so sorry lahhh kan dekat semua 10thgenesis yang  asyik bukak blog ni and takde new post and cakap " Baik takyah ada blog batch kalau aku bukak asik bende yang sama je :"
Okayy . Its my bad . Sorry lahh kan .  Aku cuba buat yang terbaik…