Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2011

bulan senyum :)

Imej
pemenang bulan senyum 



YASMIN KAMILIA LOKMAN HAKIM .



FAQIHA ADNIN RAHMAT .



NURSYALIZA ELIAS .



NUR MUHAMMAD FARITH NOR HALIM .
maaf . tak berkesempatan tulis post panjang panjang  . at least hapdate laaa jugak kann . daaada , chaw dulu !

final exam !!

Imej
jadi saya sebagai the writer of this blog mengucapkan a dozen of good luck untuk semua . buat yang terbaik then baru dapat balik . baca buku rajin rajin . hafal semua semua . jangan stress stress . jangan main main . jangan tension tension . banggakan mama papa korang . jangan buat diri kena marah macam saya . jangan pandai bagi nasihat kat orang tapi diri sendiri tak buat macam saya . dah . pegi study . buat latihan . jangan nak asyik on9 je . bawa padah nanti . jangan ketagih sangat ngan pesbuk yang good-for-nothing tuhh . kbai . maaf post pendek sependek tuannye . bile bile saya rajin saya update ye wak .

HARI RAYA AIDIL ADHA .

Imej
assalamualaikum .  sila jawab salam saye sebelom membace . WAJIB BUL GHUNNAH .
HARI RAYA AIDIL ADHA .
yess . that is my title of the entry . now . i dont want to talk talk about my happiness celebrate the AIDIL ADHA at my rumahh terchenta .
or tengokk orang sembelih lembu lima ekor dekat surau sebelahh rumah
or about i help my mother cooking at the kitchen
or .. whatsoever lahh kan .

but , todayy .
i wannna talk about the DAYSS we celebrate the AIDIL ADHA at maktab terchentaa .
how sweet  ♥ ohh cikk lembu tengah senyumm .

lalalalalala ~
HARI RAYA AIDIL ADHA dahh nak ketuk pintuu .
semua orang dah start kemas beg , nak balik kampungg , nak salam mak ayah , nak kuak lentang atas katil bujang , nak peluk lembu kat tepi rumahh dan segala bagai .

butbutbutbutbut .
di sebalik kegembiraan ade kesedihan .
di sebalik keriangan ade tangisan .
dahh shahirah . kau jangan nak buat drama fair kat sini .

HAHA . dahh dahh . yang kau nak sedih sedih ni ape kess ?
sape suruh tak balek .
cari masalah sendiri …