Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2011

FOTOGRAFI TIME !

Imej
yeahh man .  FOTOGRAFI TIME   itulahh saat yg ditunggu tunggu  oleh 10th genesis .  ini kerana . di sini mereka akan beraksi dengan gaya gaya yang sangat merepek  dan yangg tak pernah org lihat .  hehe . nak cakap macam orang tak pernah jumpe camera ade   nak cakap ade yang dari manusia tukar jadi beruk ade   senang cerite semue ade .  so . sesi ni tlah dijalankan dengan JAYANYA ( chehh . ayat tidak boleh pergi jauh jauh ) oleh  THE EDITORIAL BOARD dan dan dan MISS NURUL HIDAYAH yg comel comel itu ye .

but before that .
kitorang dah sempat dulu dahh penuhkan memory camera dengan
mensnap snap gamba kami semua .
sila scroll ke bawah :)








dari kiri : cik dilla . cik nadh . cik yasmin . cik wina dan cik alis .



whats the important is the TUDUNG . ohh tudung kau k.o. tak nak lah kau tengok oddysey tu kann .
cik yasmi cik afiqah : depan kafe pon jadi :)



cik farah . hey . gaya modell nampak .



cik aina dan cik faqihah .
how sweet :D



cik abby with cik iman with cik pretty , siti rozaireen .



yess . here ar…

babai .. last post dari aq .

babai .. cehh . bunyik na sedey . adoyai .. babai for what ?! okaii sume .. mulai ari ni , jumaat , 15 julai 2011 , aq , WAN NURSYAZWINA BINTI WAN ZULFIKRI , takkan handle blog ni lagi . kenapa ? suka hati aq laa . so , the next this blog handler ialah shera ariffin . go , shera , go ! emmm . makin banyaklah gambar yang akan korang tatap . so , semua harap bersabar je laa ye . esok , lusa , time cuti korang dah tak dapat tengok dah taipan aq . haha . to semua kawan2 di sana , gudbai to you ! aq cuma akan menaip di blog aq saje . blog ni cume akan ditaip oleh shera sahaja . haha . because aq tak sanggup nak teruskan semua ni lagi . haha . bapak jiwang ayat . na mampos ea . so , sampai disini sahaja curi2 blogging aq . jangan sampai terkantoi dengan sir ali sudaa . babai .. (bajet lambaian terakhir pulakk) dah , sume dah puas hati ?!