Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

FOTOGRAFI TIME !

yeahh man . 
FOTOGRAFI TIME 
 itulahh saat yg ditunggu tunggu  oleh 10th genesis .
 ini kerana . di sini mereka akan beraksi dengan gaya gaya yang sangat merepek
 dan yangg tak pernah org lihat . 
hehe . nak cakap macam orang tak pernah jumpe camera ade 
 nak cakap ade yang dari manusia tukar jadi beruk ade 
 senang cerite semue ade .
 so . sesi ni tlah dijalankan dengan JAYANYA ( chehh . ayat tidak boleh pergi jauh jauh ) oleh
 THE EDITORIAL BOARD dan dan dan MISS NURUL HIDAYAH yg comel comel itu ye .

but before that .
kitorang dah sempat dulu dahh penuhkan memory camera dengan
mensnap snap gamba kami semua .
sila scroll ke bawah :)








dari kiri : cik dilla . cik nadh . cik yasmin . cik wina dan cik alis .



whats the important is the TUDUNG . ohh tudung kau k.o. tak nak lah kau tengok oddysey tu kann .
cik yasmi cik afiqah : depan kafe pon jadi :)



cik farah . hey . gaya modell nampak .



cik aina dan cik faqihah .
how sweet :D



cik abby with cik iman with cik pretty , siti rozaireen .



yess . here are the guys .
kau nak mane satu ? amek je mane yang kau suke .
tapi jangan yang baju biru tersebut .



cik mas arnie dengan die punye peace .



now . uranus girls .
sila tengok cik yasmin dengan muke merlin die . abaiikan sahaje .



cik fatin dan cik eliana . bff :)

okey .
THATS ALL .
takk larat lah aku nak letak gambar beribu riban kann .
so . akak tu pon dah panggil .
FORM TWO . your time now .
okey akak . kami datang :)


start with ACTURUS ,
 then BIMASAKTI ,
 next next MUSYTARI ,
 continue with the URANUS 
and lastly ZUHAL .

 so , mule mule amik gamba formal formal dulu .
 ecehh . sume buad muke ayu , muke hamdsome , muke chomell , muke beruk , ehh ( ade ke ? ) .
 gile control la sume . lpastu , bile akak tu ckp CANDID . 
3 to the 2 to the 1 ... 
( drum rolls please !! ) 


ACTION !


































dah tengok ?
puas hati . tak puas hati ? pegi maen jauh jauh sane .
anda lihat .
gambar tak sempat masuk ODDYSEY lagi  
tapi dah tertampal tampal dah kat dalam blog .

SILE UCAP TERIMA KASIH YE .

ATTENTION . 
sile abaikan MOHD FARHAN BIN YUSOFF yang tersenyum senyum simpul duduk dekat atas kerusi cikgu itu ye . 
tu cume sebab CIKGU KHALID tak ade .
tak ade maknenye si farhan tu nak jadi guru kelass .

 TAPI 
ape yang penting . aku happy sangat tengok 10th genesis harituhh .
 semue BERIE mcm ape , UNITE  and  so whatever lahh kan . 

layan laa . 
last but not least , 10th GENESIS POWER BABE !!

babai .. last post dari aq .

babai .. cehh . bunyik na sedey . adoyai .. babai for what ?! okaii sume .. mulai ari ni , jumaat , 15 julai 2011 , aq , WAN NURSYAZWINA BINTI WAN ZULFIKRI , takkan handle blog ni lagi . kenapa ? suka hati aq laa . so , the next this blog handler ialah shera ariffin . go , shera , go ! emmm . makin banyaklah gambar yang akan korang tatap . so , semua harap bersabar je laa ye . esok , lusa , time cuti korang dah tak dapat tengok dah taipan aq . haha . to semua kawan2 di sana , gudbai to you ! aq cuma akan menaip di blog aq saje . blog ni cume akan ditaip oleh shera sahaja . haha . because aq tak sanggup nak teruskan semua ni lagi . haha . bapak jiwang ayat . na mampos ea . so , sampai disini sahaja curi2 blogging aq . jangan sampai terkantoi dengan sir ali sudaa . babai .. (bajet lambaian terakhir pulakk) dah , sume dah puas hati ?!