Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

Bye PKP-ians 10thG .

Imej

Sayang batch !

Imej
Assalamualaikum =)
Hai MY BATCH . 
Emm tak tahu nak post apa sebab i rindu y'allllll .
Rindu seyh nak gelak dengan korang semua . 
Emm kat sini kan , batch aku . kot . kan ..
Berbeza sangat dengan 10th Genesis .
Biasalah sekolah biasa gangster kemain .
Kat sini pun aku kawan dengan classmates aku masa form1 dulu .
Tu pun ramai yang aku ingat ingat lupa .
Classmates pulak , emm aku ambik PA . 
Err bukan ambik , tapi dipaksa . apalah cikgu tu .
Cikgu India tu kata 'I know this is the best for you' .
Emm dia berkata begitu selepas sepuluh minit kami betemu buat pertama kali .
Sukati je .
Tapi setakat ni okay kot . Deskmates aku dapat bio . aku tengok buku teks dia pun rasa nak mun .
Tapi classmates aku sporting tau .
Budak yang duduk depan aku tu tak matured . 
Suka cerita kartun . Aku layan je sebab aku matured .
Emm apa lagi ya .
Cikgu aku semua baik baik . Mereka panggil aku Syazwina .
Kecuali cikgu cina lah . mentang2x nama dia tiga huruf je .
Dia panggil aku wan .
Aku …