Bye PKP-ians 10thG .


Assalamualaikum .
Hai semua . harap harap sihat okayyy .
Mesti korang baca ni masa balik bermalam cuti raya cina .
Eh korang aku nak pergi Legoland muahehoheho .
Kay saja bagitahu .

Em aku nak mengucapkan kepada semua kawan kawan kawan kawan kawan aku .
Yang dapat menyambung kan pengajian cehh ke mrsm pkp .
Drum roll .
Mesti korang happy macam ni kan .
Eee dah form4 kay .
Ehhh , tak . korang nangis kat surau . 
Eee dah form4 kay -..- 
Mestilah mana ada perpisahan yang membahagiakan .
Tapi ada kan  kejayaan yang membahagiakan .
semua .

Okayy sebenarnya aku tak tahu pun siapa yang dapat siapa yang tak dapat .
Tahu sikit sikit je . tu pun jenglot yang bagitahu .
*jeng*

Yang aku tahu jeng fara aiman syahmi siapa lagi ek dapat tgb .
Iman dengan fikri dapat pc . haha tu lah iman nak sangat . balik lah dengan fikri .
Yang dapat Taiping tak silap aku ainul kan ? siapa lagi ? farith dengan azreen eah ?
Pastu botak dapat pontian kan ?

Apa apalah . semoga berbahagia dekat maktab baru ya .
Jangan lupakan satu batch kay . macam aku . baikkan aku .
mwehehoheho .
Yang tak dapat jangan sedih sedih .


Sebab nanti tak comel .
Dan aku dapat rasa kesedihan korang . 
Serious ni .
Jeng cerita pun macam aku pulak yang nak bunuh diri .
Ehh tak tak . Tak baik .
Baybeyhh .

Yang tak dapat pkp tu , takpe .
Boleh jadi bkp . 
Bwp ke . Ldp ke . kan . 

Abang aku tolak tawaran tgb boleh je jadi lawyer .
Eh , In Sha Allah bakal lawyer .
Takpe yang lain tu jadi bwp lah kat mersing ya .
Korang ni apa apa inform lah kat aku .
Aku bukannya ada cctv kat sana nak tahu setiap apa yang berlaku .
Aku tahu sekarang prep kat bilik .
Susah nak on phone kan .

Nak cerita ni .
Kawan piqazuk kat sini kata muka aku iras iras piqazuk .
Haha . pastu dia panggil aku syafiqah . 
Wee suka nya tukar nama .
Dia tahu macam macam pasal batch kita .
Banyaaaaaak benda piqazuk share dengan dia .
Alo tomey tomey .

Okayy lah batch .
Aku nak makan . 
Bai . Muahh .