Jantung Hati

Daisypath Friendship tickers

About Us

Hello handsome guys and pretty girls  :) 
Now you you and you just get into our official blog . 10TH GENESIS.BLOGSPOT.COM 
Here we are . So . Want to know more about us ?
Continue reading okayy :)

Okay . Kitorang semua ni students MRSM MERSING .
Kau tak tahu  MRSM Mersing kat mane ?
Haaaa . Sila cari dekat peta dunia .
Hahahahaa . Okay sorry .
Maybe ramai yang tanye . Kenapa nama batch kau 10th genesis ?
10thGenesis tu menatang apa lah weyhhh .
Okay . Meh sini aku cerita dekat kau .

Actually . kitorang ni batch ke-10 yang daftar kat mrsm tu
dan memandangkan batch yang atas atas tuhh dah ade nama like UNDER 8 , THE MARVELOUS , 
dan yang sewaktu dengannye .
Kitorang ponn fikir .
Woii woiii . Batch kita nama apa lah sehhh .
Lepastu . Muncul satu suara .
" Weyhh . Kita batch yang kesepuluh kann kann kann . 10TH GENERATION pon okayy  "
Ohhhh . Tapi pelik lahh kan nama tu . Maksud aku . Skema .
Okeyy . So kita upgrade sikit lahh jadi 10TH GENESIS .
FYI . Genesis means permulaan .
Takde kene mengene dengan kitab Bible . Dah tanye dah ustazah .
Jadi , kalau kau translate nama batch kitorang .
Maksudnya akan jadi permulaan kesepuluh . Hrmm .
Not bad not bad .
Dan . Keputusan MUKTAMAD . 
Dah stopp . Ko takyah nak membebel pepanjangggg .

Okay . Sekarang tahun 2013 .
Nak masuk 2014 dah pon . Kitorang sekarang form four .
Tahun depan kitorang dah form five nak amek SPM .
PMR dah lepas .
Dan benda lepas jangan diingat kembali .
Sekarang 10thGenesis dah ada dekat satu Malaysia .
Semua dah bertapak . Utara , Barat , Selatan , Timur .
Ramai yang pindah . Ramai yang masuk PKP . Sikit je yang tinggal kat maktab .
Walaupon kitorang jauh di mata , tapi dekat di hati .
( Ayat aku tak boleh nak poyo lagiii )

Okay . Poyo tak poyo .
Yang penting . Kitorang sayang antara satu sama lain .
Macam satu family besar .
Sukahati kau lah nak kata apa . Takpelah . Hak kau .
Ya . Silakan kalau nak ngumpat kitorang kata kitorang bajet hot siap nak buat blog batch .
Ngutuk kitorang kata bajet unite .
Cakap kitorang macam macam sebab kau benci kitorang tahap dewa .
Takpe , silakan :) Sebab .
Ade kitorang kisahhhhh ?
Wahahaha .


Jadi , kepada semua pembaca yang dikasihi sekelian .
 Enjoy reading our bad and happy stories .
Kalau bosann dan nyampahhhh .
 Senang . Pegi dekat kotak merah kat tepi tuhh .
Takk susah kan :)
Lastly . Doakan kejayaan dan kebahagiaan kami semua . 
Bye bye :)




Love ,
10TH GENESIS





THE WRITERS

Memperkenalkan penulis hasil didik ajar A. Samad Said
yang berkarisma serta berkaliber dalam 
mengepost mengepost cerita dekat blog batch ni . 
Drumrollllllssss .

WAN NUR SYAZWINA dan SHAHIRAH MOHD ARIFIN !!!

Hahahaha .
Okay . Aku tahu kau rasa nyampahh . Sorry .
Tapi apa salahnya kitorang puji sepuluh saat diri sendiri .
Nak tunggu pujian orang lain .
Haiiiihhhh . Tunggu je la kucing rumah aku beranak kembar sepuluh .

Okayy . First of all . 
Introducing you .

WAN NUR SYAZWINA .


Okayyy . Shortform . Wina .
Status , Ada orang dah hambek .
Wina ni pemalas, pemalas nak mampus :3 hikhik
Buktinya dia malas nak post2 kat blog ni.
Wina comel sangat, cute angat ( sorry lah puji diri sendiri )
Tapi wina dah takde kat mersing. Wina kembali ke tempat asal dia.
Permas Jaya. 
Seghiously, wina ni takdok bakat pung bab bab typing ni.
Sejak2 ni lah. Masa awal blog ni di cipta, idea melimpah limpah.
Ini, nak type pasal diri sendiri pun dah 45minit.
Tapi takpo.
Selagi jasad dikandung badan, ku gagahi jua.
Untuk terus posting in this blog batch yang tomey tomey :*
K itu saja. Jap. Wechat id : HaiWina ( sila add ) wakakaka. 
Okay bye bye :)
Oh btw, birthday wina 26/2 boleh post hadiah birthday k. hahaha.
Goodluck spm '14 !


Okayy . Next .


SHAHIRAH MOHD ARIFIN .
 Shortform , Shera .
Status , Radhiah Mardhiah yang punya .
Okayy . Yang ni fotografer resmi batch .
Apa apa gambar dalam aktiviti yang di post kan hampir semuanya shera yang ambik .
Lawa tak lawa belakang cerita .
Asal ada gamba kannnnn .
Ye . Aku juga bertanggungjawab buat post . Tapi tak selalu lahhh .
Maka,  jika kau ada apa apa yang tak puas hati dengan blog ni, 
Sila serang shera dulu 
Kalau kau berani, kau serang ahh wina dulu 
Aku sepak terajang kau nanti. Hahaha 
Wina bagi id wechat ehh 
Aku pon bagi jelahhh, shahiraharifin
Ask.fm, twitter, instagram semua sheraarifin 


Ingat. Apa apa hal, cakap dengan aku dulu 
Hahahaha.  Asal ganas nohh aku cakap nihh 
Harap muka je ayuuuu. Wakakaka 




Kbai